Platform:

PlayStation 4

Korhatár:

18 év felett

Műfaj:

Verekedős

Megjelenés:

2015. 04. 14.

Kiadó:

Warner Bros. Interactive Entertainment

Követelmény:

Playstation plus

Multiplayer:

Online multiplayer

Nincs raktáron

Ár: 20 990 Ft,-
Ingyenes
házhozszállítás

Mortal Kombat X Special Edition - Playstation 4 ismertető

Újra megrendezésre kerül a Mortal Kombat bajnokság ahol a küzdelem életre halálra megy. Ha úgy érzed, megvan benned, ami kell, hogy a ranglétra tetejére kerülj és mindenki felé emelkedve a legnagyobb harcossá válj akkor a Mortal Kombat X-et neked találták ki.

A Mortal Kombat X tartalmazza azt, amit az egyik legnagyobb verekedős sorozattól megszokhattunk. A harcrendszer minden eddiginél részletesen kidolgozott kombókat tartalmaz, egyszerű megtanulni, de nehéz teljesen elsajátítani. Most akár a pályától függően a környezetet, különböző fegyvereket és tárgyakat is felhasználhatunk ellenfelünk ellen, minden eddiginél változatosabb és izgalmasabb harcokat garantálva.

A Mortal Kombat klasszikus karaktereitől kezdve, mint Sub-Zero, Scorpion vagy Liu Kang több új karaktert is felsorakoztat, mint a rovarképességekkel bíró D’Vorah, vagy Kotal Kahn a véristen, Outworld új uralkodója. A játékban összesen 36 játszható harcos áll rendelkezésünkre. A Mortal Kombat X izgalmas története, amely 25 évet ölel fel, nagyszerű alapot szolgál mind a régi karaktereknek és az új karakterek bemutatására.

A Mortal Kombat sorozat soha nem volt még ennyire brutális, soha nem volt még ilyen kidolgozott és dinamikus a harcrendszer. Ez vegyítve a nagyszerűen elénk tárt történettel egy olyan egyjátékos élményt ad, amelyet csak a Mortal Kombat képes nyújtani. Ha pedig úgy érezzük a mestereivé váltunk a játéknak belevethetjük magunkat az online multiplayerbe és összemérhetjük tudásunkat más játékosokkal szemben, vagy akár lokálisan barátainkkal folytathatunk életre halálra szóló küzdelmet.

A Spacial Edition egy fémtokot tartalmaz.