Platform:

PlayStation 4

Korhatár:

18 év felett

Műfaj:

Lövöldözős

Megjelenés:

2017-03-07

Kiadó:

Ubisoft

Platform:

Sony PlayStation

Kiadás éve:

2017

Játékeszköz kompatibilitás:

PlayStation 4

Játékosok száma:

Több

Raktáron

Ár: 8 990 Ft,-
Ingyenes
házhozszállítás

Elérhető használtan is

Ár: 6 990 Ft,-

Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands (PS4) ismertető

A Ghost Recon Wildlands Bolíviába visz el minket a világ legnagyobb drogtermelő országába, ahol a kartellek teljesen átvették a hatalmat, a kivégzések mindennapossá váltak és a korrupció a tetőfokára hág. Így ránk hárul a feladat a Ghost Recon alakulat tagjaiként, hogy rendet tegyünk az országban és felvegyük a harcot a kartellek ellen.

A játékban egy hatalmas szabad teret kapunk változatos környezettel, napszakváltozással és dinamikus időjárással. A Ghost Recon Wildlands egy nyílt világú taktikai shooter amelyben teljes szabadságot kapunk a küldetések teljesítésében, felvehetjük a harcot lopakodva vagy szemből izgalmas tűzharcok közepette. Akármelyik utat is választjuk egy a fontos: a csapatmunka. A Wildlands-t teljes egésze akár 4-en is végig vihető kooperatívan. Egy dinamikus fejlődési rendszer biztosítja, hogy mind a 4-en különböző szerepet tölthessünk be a csapatban így kialakítva a legütősebb alakulatot.

A Ghost Recon Wildlands egy eddig még nem ismert Ghost Recon élményt ad. Csapatunk összeállítása, a végrehajtás megtervezése és küldetés teljesítése csak rajtunk áll. Persze a dinamikus környezet biztosít arról, hogy ne minden úgy süljön el, ahogy terveztük. Légy a Ghost Recon alakulat tagja és 3 barátoddal együtt vegyétek fel a harcot a kartellek ellen.