Platform:

PlayStation 4

Korhatár:

18 év felett

Műfaj:

Akció

Kiadó:

Ubisoft

Megjelenés:

2014-05-27

Követelmény:

Playstation plus

Multiplayer:

Online multiplayer

Nincs raktáron

Ár: 5 990 Ft,-

Watch Dogs - Playstation 4 ismertető

A Watch Dogs egy olyan világba visz el minket ahol mindenkiről minden információ elérhető a technikai fejlődés hatására, és ezt bizonyos erők végtelenül ki is akarják használni. Mi Aiden Pearce, egy szabadúszó hacker, bőrébe bújva próbálunk fényt deríteni Chicago szörnyű titkaira miközben egyre többen akarnak majd minket megállítani.

A Watch Dogs egy nyílt világú akció TPS játék, ahol kütyüink segítségével szinte minden elektronikus dolgot fel tudunk törni és át tudjuk venni az irányítást felette. A játéknak ez a funkciója hihetetlen szabadságot ad a játékosnak, hogy hogyan teljesítse a rábízott küldetéseket. A hackelésen kívül természetesen a tűzharc sem marad ki a játékból. A játékban lévő multiplayer lehetőséget biztosít, hogy barátainkkal kooperatívan együtt ténykedjünk, vagy épp más játékosok ellen vehetjük fel a harcot.

Izgalmas és akciódús világba visz el minket a Watch Dogs, egy nem is olyan futurisztikus jövőképet elénk tárva, ahol az információ, pont, mint a való életben, mindennél többet ér.