Platform:

Xbox One

Korhatár:

18 év felett

Műfaj:

RPG

Kiadó:

Namco Bandai

Megjelenés:

2017-04-21

Követelemény:

Xbox live gold

Multiplayer:

Online multiplayer

Raktáron

Ár: 12 990 Ft,-
Ingyenes
házhozszállítás

Dark Souls III (3) - The Fire Fades Edition (Xbox One) ismertető

A Dark Souls III újra elvisz minket abba a haldokló világba, amelyet a sorozattól megszokhattunk. Halálos ellenfelek, lehengerlő látványvilág és a From Software-től megszokható egyedi történetmesélés, amely az egész sorozatot jellemezi. A fejlesztő olyan címeket tud maga mögött, mint a Demon’s Soul illetve a Bloodborne amelyeket ugyan ez jellemzi.

 A tűz kialszik és a világ a romjaiba dől, így a játékosnak át kell küzdenie magát epikus boss harcok sorozatán, feltárni a világ titkait, és visszahozni a Tűz korát. Utunkat nem kell egyedül megtennünk, csatlakozhatunk más játékosokhoz fehér fantomként segítve őket, vagy vörös fantomként megtámadva világukat. Egy biztos: az út nem könnyű. Minden egyes csata más, alkalmazkodnunk kell, kitanulni ellenfeleinket és felhasználnunk a rendelkezésre álló fegyvereket, varázslatokat és mágikus tárgyakat.

A Dark Souls III egy akció RPG egy horror elemekkel tarkított fantasy világban és kétséget kizárólag a legnagyobb, legnehezebb és legjobb Souls játék. Mind a Souls játékok veteránjait, mind a sorozat újoncait beszippantja világába és hónapokra oda köti. Ez a kiadás tartalmazza az összes eddig megjelent DLC-t.