Megjelenésig hátravan:

Platform:

Xbox One

Megjelenés:

2018-02-27

Platform:

Microsoft Xbox

Kiadás éve:

2018

Játékeszköz kompatibilitás:

Xbox One

Műfaj:

Lövöldözős

Játékosok száma:

Több

Megjelenés:

2018. február 27.

Előrendelhető

Ár: 17 990 Ft,-
Ingyenes
házhozszállítás

Far Cry 5 (Xbox One) ismertető

A Far Cry sorozat mindig arról volt híres, hogy minden résszel képes valami teljesen újat mutatni, új környezetbe elvinni a játékosokat, és a bevált funkciók mellett, újakat bevezetni. Nem várhatunk kevesebbet a Far Cry 5-től is, amely ezúttal egy nagyon egyedi és megosztó témával állt elő.

A Far Cry 5 ezúttal a Montana állambeli fiktív Hope County környékére visz el minket, ahol egy fanatista prédikátor, Joseph Seed, átvette az irányítást a környék felett. Seed úgy gondolja, hogy ő lett megbízva azzal az isteni feladattal, hogy megvédje Hope County-t az elkerülhetetlen pusztulástól, ezért testvérei, és a fanatista gyülekezetével, erőszakkal és megfélemlítéssel tartják fent a rendet, ha kell ártatlan emberi áldozatok árán.

Ilyen körülmények között a játékosra hárul a feladat, hogy felszabadítsa Hope County-t Joseph Seed, és az ő fanatista gyülekezetének elnyomása alól. A Far Cry 5, mint az előző játékok a sorozatban, egy nyitott világú belső nézetes FPS lesz, de ezúttal sokkal nagyobb hangsúlyt kap a közelharc is.

A Far Cry 5 játékmenetében sokkal többet ígér, mint amit a sorozat elődjei, de ugyan úgy egy végtelenül izgalmas történetre számíthatunk, magával ragadó karakterekkel.