Lego Marvels Avengers - Playstation 4 playstation-4
Ár: 9 490 Ft,-

Kérdésed van a termékkel kapcsolatban, add meg neved, telefonszámod és mi felhívunk!

Lego Marvels Avengers - Playstation 4

Raktáron

Platform:
PlayStation 4
Korhatár:
7 év felett
Műfaj:
Akció
Megjelenés:
2016-01-29
Kiadó:
Warner Bros. Interactive Entertainment

Lego Marvels Avengers - Playstation 4 ismertető

Lépj bele a Marvel szuperhősök LEGO világába, pontosabban a „Bosszúállók” filmek világába visz el minket a LEGO Marvel’s Avengers a LEGO játékoktól már megszokott izgalmas játékmenettel, illetve a remekül előadott, humoros elemekkel tarkított történetmeséléssel.

A LEGO Marvel’s Avengers-el belebújhatsz kedvenc bosszúállóid bőrébe és építhetsz, rombolhatsz, akár egyedül vagy egy barátoddal egy kanapén ülve kooperatívan. A történet nem csupán a „Bosszúállók”, illetve a „Bosszúállók: Ultron Kora” filmeket dolgozza fel, hanem több a karakterekhez kapcsolódó film történetébe betekintést nyújt. Mindez igaz a karakterekre is, hiszen a Bosszúállókon kívül, több más filmekben szereplő karakter is helyet kapott.

A LEGO Marvel’s Avengers-el átélheted az igazi Bosszúállók élményt Vasember, Amerika Kapitány, Fekete Özvegy, Thor, Hulk, Sólyomszem és még sok más karakter bőrébe, és játszd végig a hamisíthatatlan LEGO játék élményt, az izgalmas játékmenettől kezdve, a jól előadott és humoros történetig.