Metro: Exodus - A föld felett is lehet élet

Metro: Exodus - A föld felett is lehet élet

Kiemelt hír 2018. November 19.
Battlefield V - A nagybetűs háború!

Battlefield V - A nagybetűs háború!

2018. November 07.
Red Dead Redemption 2 – Vadabb a nyugat, és melegebb a pite

Red Dead Redemption 2 – Vadabb a nyugat, és melegebb a pite

2018. Október 17.
Hitman 2 – A kopasz ember és a zongorahúr sokadik találkozása

Hitman 2 – A kopasz ember és a zongorahúr sokadik találkozása

2018. Október 15.

Forza Horizon 4 – Negyedjére is irány a fesztivál!

2018. Augusztus 27.

A Forza sorozatot nem kell senkinek sem bemutatni, mára már mindenki tudja, hogy mind a szimulátor, mind az arcade autóverseny játékok körében a legmagasabb szintet képviseli. A Horizon sorozat idén érkező negyedik felvonásában Anglia lesz a helyszín (az előzetesen pletykált ázsiai helyszínnel ellntétben). Főszerepben ismét a száguldás és a tuningolás, ám idén hatalmas változásokon esik át a sorozat.


DOOM - A többszörös legenda

2018. Július 24.

A Doom minden szempontból meghatározó pontja a videojáték iparnak, a 90-es évek óta. Egy igazi klasszikus, ami a Bethesdának hála 2016-ban újra feltámadt, és jövőre érkezik a folytatás. Ennek örömére kicsit visszatekintünk, honnan indult a sorozat, és hogy miért volt tökéletes felélesztés a ’16-os epizód.


PES 2019 – A Football Ereje

2018. Július 09.

Mint minden évben, idén is összecsap a Konami és az EA titánja, avagy a PES és a FIFA! A PES 19 már nyár végén érkezik, így nagy lépéselőnnyel indul a konkurenssel szemben, mely csak szeptember végén érkezik. Ismét a Barcelona egyik sztárja lesz a borítón, ám idén David Beckhamé a főszerep!


The Crew 2 - Földön, vízen, levegőben

2018. Június 25.

Ha ebben az őszi hideg időjárásban, szeretnéd visszahozni néhány száz órára a nyári hangulatot és pörgést, akkor ezt a The Crew 2-t Neked találták ki. Aki játszott a 3 évvel ezelőtt első résszel, az tudja, hogy a The Crew nem árul zsákbamacskát. Soha nem látott hatalmas bejárható terület, ami kivétel nélkül minden kis zugot tartalmaz Észak-Amerikában. Chicagotól Las Vegasig, vagy New Yorktól Los Angelesig Miamin át, az összes várost, falvat, főutat, és sikátort, az utolsó bokorig realisztikusan lemodellezve kaptad meg a lehetőségek országát. Nevéhez méltóan rengeteg lehetőség, verseny, kaszkadőrmutatvány, és hajmeresztő rendőrös üldözések várták a játékosokat, amit egyedül vagy barátokkal csapatban, is lehetett teljesíteni.