Call of Duty: Modern Warfare - Modernebb hadviselés!

Call of Duty: Modern Warfare - Modernebb hadviselés!

Kiemelt hír 2019. Június 03.
Death Stranding előrendelés - Amikor egy látomás testet ölt...

Death Stranding előrendelés - Amikor egy látomás testet ölt...

2019. Május 30.
Days Gone élménybeszámoló - Túléltük az inváziót!

Days Gone élménybeszámoló - Túléltük az inváziót!

2019. Május 24.
Tom Clancy's Ghost Recon: Breakpoint - Kíméletlen cooperatív tisztogatás!

Tom Clancy's Ghost Recon: Breakpoint - Kíméletlen cooperatív tisztogatás!

2019. Május 20.

MediEvil PS4 - Rémmese kicsiknek és nagyoknak

2019. Május 16.

Ki ne emlékezne az 1998-ban napvilágot látott remekműre a MediEvilre, ami még a Sony első játékkonzolján a PS1-en hódította meg a fiatal és idősebb rajongók szívét. Egy egész generáció nőtt fel a sötét hangulatú, ám rendkívül vicces játékon, melyben egy csontvázat irányítva kell legyőznünk egy gonosz varázslót és életre kelt seregét. A történet szerint egy végzetes csata alkalmával főszereplőnk a hős lovag Sir Daniel Fortesque, megvívta végső nagy harcát a gonosz varázslómesterrel Zarok-al. Az ütközet sikeres volt, Daniel a másvilágra küldte a mágust és mindenre elszánt seregét, azonban a csatában sajnos végül ő is otthagyta a fogát. Csaknem száz év telt el és most Zarok visszatért, hogy feltámasztva seregét, elrabolja az élők lelkét! Ám egy valamivel, vagy inkább valakivel nem számolt. A bűbáj nem csak katonáit hozta vissza az életbe, hanem főhősünk is visszatért a síron túlról, hogy újra harcba szálljon és kardjával védelmezze meg a gyámoltalanokat. A több mint 20 évvel ezelőtt PlayStation One konzolon debütált MediEvil, mára egy igazán ikonikus és legendás játéknak számít, amiről bátran kijelenthetjük, hogy az akkori technológiai feltételek mellett is jócskán meghaladta a korát, grafikai adottságait és a játékmenetét tekintve egyaránt.


A Plague Tale: Innocence - A fekete halál markában

2019. Május 13.

Mit tennél ha gyerekként lennél kénytelen végignézni szeretteid halálát, miközben a történelem talán legsötétebb időszakában az inkvizíció által üldöztetve, még a gyilkos pestissel is szembe kellene nézned? A 2017-ben az E3 konferencián bemutatott és az Asobo Studios által fejlesztett A Plague Tale: Innocence pontosan ezt próbálja bemutatni, méghozzá olyan szívbemarkoló és nyers őszinteséggel bíró történet keretében, amellyel eddig csak nagyon kevés alkotás esetében találkozhattunk. A játék egy testvérpár, Amicia és Hugo történetét meséli el, akik a 12. századi Franciaországban próbálják túlélni a mindennapokat szüleik elvesztése után. Gyászolni nincs idejük ugyanis az inkvizíció javában zajlik, ez által rájuk is folyamatos veszélyek leselkednek a véres és kegyetlen hadjárat közben, amit a városban elszaporodott éhes és ezáltal rendkívül agresszív patkányok is nehezítenek. Bár központi szerepben lesznek az említett patkányok, A Plague Tale játékmenetének gerincét nem csak az említett rágcsálok jelenléte fogja alkotni, azonban amikor felbukkannak ezt olyan létszámban teszik, hogy kis híján a teljes képernyőt be is fogják lepni!


Xbox One All Digital Edition konzol - Digitális vagy lemezes játékot vásároljak ?

2019. Május 09.

A jelenlegi generációnál ütközött ki eddig a legjobban a lemezes és digitális játékok közti ellentét. Mindkét oldalra lehet felhozni pro-kontra érveket, hiszen mindben van jó és rossz is. Kezdésnek menjünk is végig ezeken. A storeos vásárlás minden szempontból a legkényelmesebb, azonban azt hozzá kell tenni, hogy ezt a kényelmet rendesen meg is kell fizetnünk, hiszen a storeban minden játék jelentősen drágább, mint a lemezes verziók. Amit viszont mindenképpen ki kell emelni, hogy rengeteg akció van, melyek hetente/havonta megújulnak és ezek az árak az adott időszakban sokkal kedvezőbbek. A másik nagy negatívum, hogy sajnos ezekkel a játékokkal nem lehet a továbbiakban kereskedni, szóval, ha megvettél egy játékot és az nem nyerte el a tetszésed, vagy csak végigjátszottad és nincs rá tovább szükséged, sajnos a pénzedet nem kapod vissza soha többé. Ennek kapcsán nem rég érkezett egy pletyka, miszerint hamarosan meg fog jelenni, a felhasználók számára egy belső piactér, ahol játékokat lehet majd cserélgetni, de hangsúlyozzuk, a pénzedet akkor sem kapod vissza. A lemezes játékok mellett szól, hogy mivel ez egy fizikális verzió, nagyon könnyen tovább lehet adni. Lehet szó cseréről, vagy akár pénzért is eladható üzletünkben, így egyszerűbben juthatsz hozzá az általad áhított játékokhoz.


Biomutant - Szamuráj szőrmók és az élet fája

2019. Május 06.

Ugyan mindenki a 2018-as évre várta az Experiment 101 játékát, de ez senkinek nem okozott gondot, hiszen jó munkához idő kell és minden jel arra utal, hogy a Biomutant egy igazán jó játék lesz. Egy poszt apokaliptikus világban játszódik, ahol az emberek már nem léteznek. Az utánuk maradt romokat és eszközöket állatokból mutálódott lények hasznosítják. A történet főszereplője egy mosómedve,macska hibrid, aki egy hatalmas karddal tesz rendet a világban. Egy nyílt világú akció RPG játékról beszélhetünk, kb 16 km2-es bejárható területtel. A story lényege, hogy a szigeten, ahol élünk van egy hatalmas fa, ami feltétlen szükséges az élet fennmaradásához, azonban ennek a fának a gyökereit hatalmas bestiák rágják szét. Egészen egyedi módon, nem csak egy lehetőség van a fa megmentésére,ugyanis két féle megoldás közül lehet választani. Az egyik, hogy egyenesen lemegyünk a gyökerekhez és egyesével kiírtjuk ezeket a bestiákat, de itt le kell szögezni, hogy bár ez egyszerűnek hangzik, de minden lény különböző harc stílusban küzd, így ez egy igazán kihívást jelentő feladat lesz. A másik út, hogy összegyűjtjük a Nono szellemeket és elvisszük őket a fához, hogy megmentsék.