PES 2019 – A Football Ereje

PES 2019 – A Football Ereje

Kiemelt hír 2018. Július 09.
The Crew 2 - Földön, vízen, levegőben

The Crew 2 - Földön, vízen, levegőben

2018. Június 25.
Madden NFL 19 – A legrealisztikusabb sportjáték?

Madden NFL 19 – A legrealisztikusabb sportjáték?

2018. Június 19.
A legfélelmetesebb horror játékok - A félelem eljön érted!

A legfélelmetesebb horror játékok - A félelem eljön érted!

2018. Június 18.

E3 Sony-Erőpróba

2018. Június 12.

A Sony Playstation showcase magasan verte felhozatalával az E3 többi résztvevőit. Division 2 ide, Battlefield V oda, a PS exluziv címek még mindig a legjobbak. Nem volt sok meglepetés, sem megjelenési datum, de volt rengeteg gameplay, ami már nagyon kellett. A showt a Last of Us Part II indította, nem is akárhogy!


E3 Nintendo-Most éri csak meg igazán Switchet venni

2018. Június 12.

A Nintendo idei konferenciája remekül sikerült, nagyon hangulatos kis előzetesekkel leptek meg minket. Ebből a játék felhozatalból biztos mindenki meg fogja találni a kedvére való játékot, szerintünk többet is érdemes lesz majd nyomonkövetni. Olyan régi címek is helyet kaptak a prezentációban, melyeket már régóta pletykáltak, vagy tudtunk készítésükről, de semmit nem láttunk belőlük eddig.


Ubisoft E3-Legyen tánc és univerzális balhé!

2018. Június 11.

A franciák roppant szórakoztató műsorral leptek meg minket, még akkor is, ha a kötelező Just Dance ugri-bugri, mely rendkívül fruszráló, idén sem maradt ki. Kicsit unalmas, hogy minden E3-at egy nagy össznépi tánccal nyitnak, mely olyan szinten mentes a koreográfiától, hogy szinte már nevetséges. Ezen felülkerekedve viszont hamar leesett az állunk, mert ha sok meglepetés nem is volt, elképesztő hírek és videók igen.


E3 Bethesda – A valóravált álmok showja

2018. Június 11.

A Bethesda is nagyon odatette magát, akárcsak a Microsoft és az EA. Olyan elképesztő bejelntések történtek, amitől mindenkinek lesett az álla. Doom, Rage 2, The Elder Scrolls VI, és még sokan mások. A prezentáció bár ezek ellenére tele volt unalmas üresjáratokkal, és indokolatlan rock zenészekkel, megbocsájtunk nekik, mert sokunk legmerészebb álmai váltak ma éjjel valóra.