Red Dead Redemption 2 – Vadabb a nyugat, és melegebb a pite

Red Dead Redemption 2 – Vadabb a nyugat, és melegebb a pite

Kiemelt hír 2018. Október 17.
Hitman 2 – A kopasz ember és a zongorahúr sokadik találkozása

Hitman 2 – A kopasz ember és a zongorahúr sokadik találkozása

2018. Október 15.
Forza Horizon 4 – Negyedjére is irány a fesztivál!

Forza Horizon 4 – Negyedjére is irány a fesztivál!

2018. Augusztus 27.
DOOM - A többszörös legenda

DOOM - A többszörös legenda

2018. Július 24.

PES 2019 – A Football Ereje

2018. Július 09.

Mint minden évben, idén is összecsap a Konami és az EA titánja, avagy a PES és a FIFA! A PES 19 már nyár végén érkezik, így nagy lépéselőnnyel indul a konkurenssel szemben, mely csak szeptember végén érkezik. Ismét a Barcelona egyik sztárja lesz a borítón, ám idén David Beckhamé a főszerep!


The Crew 2 - Földön, vízen, levegőben

2018. Június 25.

Ha ebben az őszi hideg időjárásban, szeretnéd visszahozni néhány száz órára a nyári hangulatot és pörgést, akkor ezt a The Crew 2-t Neked találták ki. Aki játszott a 3 évvel ezelőtt első résszel, az tudja, hogy a The Crew nem árul zsákbamacskát. Soha nem látott hatalmas bejárható terület, ami kivétel nélkül minden kis zugot tartalmaz Észak-Amerikában. Chicagotól Las Vegasig, vagy New Yorktól Los Angelesig Miamin át, az összes várost, falvat, főutat, és sikátort, az utolsó bokorig realisztikusan lemodellezve kaptad meg a lehetőségek országát. Nevéhez méltóan rengeteg lehetőség, verseny, kaszkadőrmutatvány, és hajmeresztő rendőrös üldözések várták a játékosokat, amit egyedül vagy barátokkal csapatban, is lehetett teljesíteni.


Madden NFL 19 – A legrealisztikusabb sportjáték?

2018. Június 19.

Az NFL rajongók szokás szerint már augusztusban megkapják az éves amerikai foci adagjukat, mely rengeteg újítással/változtatással érkezik. Például a Longshot névre keresztelt sztori mód lehetséges, hogy kimarad. Rex Dickson, a Madden NFL játékok kreatív igazgatója szerint ez lesz az eddigi legösszetettebb és legjobb NFL játék, mely valaha elkészült. Reméljük igaza lesz.


A legfélelmetesebb horror játékok - A félelem eljön érted!

2018. Június 18.

A félelem az az érzés, amit a legkönnyebben elő lehet hozni az emberből. Ahogy a nevetés, úgy a sikítás, vagy az ijedség is egy ösztönös reakció, amivel a felgyülemlett feszültséget vezetjük le, és az ilyen produktumoknál pont ezen van a lényeg, hogy valami ijesztőt, vagy véres pillanatot elkerüljük. Ezt lehet a legjobban megragadni a film, és játékkészítőknek, nem hiába van telítve a piac jobbnál jobb horror filmekkel, és játékokkal. Mivel ezekkel a nagyszerű címekkel mindig egy kicsit nő az ingerküszöbünk, így a rutinosabb horror rajongókat már nehéz meglepni valami újjal, vagy igazán rájuk hozni a parát. Azonban akadnak olyan címek, amelyek a legkeményebb idegrendszert is meg tudják roppantani, szemezgessünk most ebből.