Marvel’s Avengers - Érdemes lesz bosszút állni!

Marvel’s Avengers - Érdemes lesz bosszút állni!

Kiemelt hír 2019. Augusztus 13.
Star Wars Jedi Fallen Order előrendelés – Velünk lesz az erő!

Star Wars Jedi Fallen Order előrendelés – Velünk lesz az erő!

2019. Augusztus 08.
FIFA 20 – Az összes újítás egy cikkben!

FIFA 20 – Az összes újítás egy cikkben!

2019. Július 31.
NHL 20 - A jégpályák harcosai készen állnak!

NHL 20 - A jégpályák harcosai készen állnak!

2019. Július 29.

eFootball PES 2020 – Veszélyben a FIFA, megérkezett a trónbitorló?

2019. Július 25.

A Konami és az Electronic Arts nagyon régóta küzd egymással a focijátékok terén. Előbbi a Pro Evolution Soccerrel (amit a köznyelv PES-ként említ), utóbbi pedig a FIFA sorozattal próbálja elnyerni a futballimádók kegyét. Idén is egymásnak feszül a két franchise. Az eFootball PES 2020 egy nemzetközi terjeszkedés első része lesz, ugyanis az ígéret nem kicsi: az eFootball forradalmi szintre emelése és a közösség kibővítése világszerte. Persze ezen túl maga a játékmenet is javulni fog - Andrés Iniesta, a legendás középpályás közreműködésével az eddigi lehető legkomolyabb hitelességet akarja a Konami felmutatni 2019 őszén. Dinamikus cselezési technikánk is lesz - a realizmust nem csak heccből említi a játék, tényleg ez a célja. (S ha már Iniesta, Ronaldinho egyedi stílusa is fel fog bukkanni - akár úgy is mozoghatunk mint ő!) Az eFootball PES 2020 komoly változtatásokkal készül a Master League móddal is, amiben egy új, interaktív párbeszédrendszer révén a mi kezünkbe kerül a történet haladása.


The Legend of Zelda: Link's Awakening - Link, a remake-király

2019. Július 23.

Van értelme régi játékok feldolgozásának: a jobb technológia révén az eredetileg kidolgozatlan elemek tovább bővíthetik a játékot, ami a múltban remekelt, de a jelenben, jövőben még inkább magasabb szintre emelkedhet. Ezt a gondolatmenetet a The Legend of Zelda: Link's Awakening is eléri. Az eredetileg 1993-ban Game Boy-ra megjelent akció-kalandjáték teljes körű kezelést kapott a Nintendotól, hogy egy újabb generáció is átélhesse a hajótörést szenvedett Link kalandjait, hogy Koholint szigetéről elmenekülhessen. A lényeg megmaradt: szerezd meg a nyolc zenei hangszert, hogy az alvó Szélhalat felébreszd, és kijuthass ebből a világból, ami bizony más mint az eddig látottak. A játékmenet persze megőrizte a Zelda-elemeket: kard, páncél, boltokban való vásárlás, és bizony itt is csak egy alkalommal lehet lopni. Ha ez bekövetkezik, hősünk neve minden esetben THIEF, tolvaj lesz. Ezek után ha még egyszer megpróbálkozunk elemelni valamit fizetés nélkül, a bolttulajdonos helyben kifektet minket! De nem is emiatt izgalmas a The Legend of Zelda: Link's Awakening Nintendo Switch remake-je.


Madden NFL 20 - Csontropogtató szezonstart!

2019. Július 09.

A sportjátékok és azon belül is az Amerikai foci rajongóinak nagy örömére hamarosan kézzelfogható formában is üzletünk polcaira kerül a Madden NFL 20, mely az EA Sports gondozásában augusztus 2-án érkezik! A Madden sorozat az évek előrehaladtával természetesen hatalmas változásokon ment keresztül és mint minden mai játéknál, az NFL 20 esetében is elképesztően szép és részletgazdag látványvilág vár ránk, de ami ennél is fontosabb, azok a játékosok által felfedezésre váró új játékmódok és lehetőségek sokasága! Az új rész szlogenje: ”Légy te magad a franchise arca” találóbb és kifejezőbb már nem is lehetne, hiszen ezúttal tényleg Te magad alakítod, formálod a játékot, a saját arculatodra, a saját elképzelésed szerint. A Franchise játékmódban kizárólag rajtad múlik, hogy mikor és milyen módon válj a sportág királyává, de vigyázz, minden döntésednek súlya van amely kihat a karriered alakulására. Az új Scenario motornak köszönhetően a szoftver olyan egyedi forgatókönyveket és kihívásokat generál számodra, amely óriási mértékben befolyásolja az előmeneteledet az NFL ligában.


FIFA 20 előrendelés - Szeptemberben indul a szezon!

2019. Június 26.

Minden évben várjuk az aktuális FIFA játékot, de nyugodtan kijelenthetjük, hogy a sorozat történelmében a FIFA 20 nemcsak számos újítással, hanem a készítők elmondása szerint, valódi mérföldkövekkel kívánja megreformálni a világ legkedveltebb videojátékát! Az új részek megjelenését minden évben óriási várakozás előzi meg világszerte, köszönhetően az új csapatok csatlakozásának és a grafikai tuningnak, ám a FIFA 20 minden eddig látott és tapasztalt fejlődésre, köröket próbál ráverni. A FIFA 20 esetében a több játékmódot és lehetőséget magában foglaló VOLTA játékmód kiválasztásával egy soha eddig nem tapasztalt új világ nyílik meg a játékos számára. A Football Intelligence segítségével a virtuális foci még soha nem volt ennyire élethű! Nem csak a lelátón szurkoló és valósággal hömpölygő tömeg, de ami a legfontosabb, a játékosok mozgása kommunikációja, reakciója sem volt még ennyire realisztikus és szinte a valósággal vetekedő, a FIFA Ultimate pedig szinte végeláthatatlan lehetőségeket tár elénk a saját csapatunk létrehozására.