Need for Speed Heat - Az NFS nagy visszatérése!

Need for Speed Heat - Az NFS nagy visszatérése!

Kiemelt hír 2019. Szeptember 20.
Control élménybeszámoló - Jobb, mint az Alan Wake?!

Control élménybeszámoló - Jobb, mint az Alan Wake?!

2019. Szeptember 04.
Gamescom 2019 - Minden fontos tudnivaló egy helyen!

Gamescom 2019 - Minden fontos tudnivaló egy helyen!

2019. Augusztus 26.
Marvel’s Avengers - Érdemes lesz bosszút állni!

Marvel’s Avengers - Érdemes lesz bosszút állni!

2019. Augusztus 13.

Star Wars Jedi Fallen Order előrendelés – Velünk lesz az erő!

2019. Augusztus 08.

Idén végre teljesül sok gamer álma, ugyanis érkezik egy teljes egészében sztori központú Star Wars játék. Bár a Battlefront második része is kapott egy nyúlfarknyi történetet, azért inkább hatott a sztorimód egyfajta tutorialként, hogy felkészüljünk az online küzdelmekre, mint sem egy teljes értékű kampánymódra. Furcsa mód a Force Unleashed 2 óta nem érkezett egy SW játék sem, mely a multi helyett inkább a történetet helyezte előtérbe, pedig a messzi-messzi galaxisban bőven van még sok olyan mese, amiket szívesen megismernénk. A Jedi Fallen Order abszolút mellőzi a multit, és az FPS stílust is. Ismét TPS nézetben harcolhatunk a birodalmiak ellen, ezúttal egy ifjú jedi szerepében. Főhősünk éppen felfedezi képességét és erőérzékenységét a sztori elején. A birodalmi erők természetesen hamar fel is figyelnek erre, és már küldik is a halálosztó inkvizítorokat.


FIFA 20 – Az összes újítás egy cikkben!

2019. Július 31.

Az idei év sem telhet el úgy, hogy az EA ne dobná piacra aktuális FIFA játékát. Szeptemberben ismét kezdetét veszi a labdakergetés, a homlokizzasztó online küzdelem, és a controllerek látványos repülése. A kiadó rengeteg újdonságot ígérnek, mint minden évben, ám ezúttal bizakodóbbak lehetünk, hiszen az eddig napvilágot látott infók szerint tényleg egy minden elemében megújult FIFA játékot várhatunk. A legfontosabb újítás mindenképpen a Volta játékmód. Ez az új lehetőség a Journey módot kívánja felváltani. Jó hír a FIFA Street szerelmeseinek, hogy visszatérnek az utcai grundok, ahol a nagy gólok helyett a mesteri cselek, és a trükkös megoldások kapnak főszerepet. Alakíthatunk saját utcai csapatot, akár valódi sztárokkal a keretünkben, és online, vagy offline is szerencsét próbálhatunk. Bár sok helyszínt még nem fedtek fel, de Amsterdamban és Tokióban biztosan lehetőségünk lesz rúgni a bőrt. A Volta másik nagy erőssége a teljesen új alapokon nyugvó cselrendszer, melynek kapcsán az utcai foci gyökeresen eltér majd a jól megszokott nagypályás játékélménytől. Mivel 2012 óta nem jelent meg utca focis játék, mindenképpen jó húzás ez a készítőktől.


NHL 20 - A jégpályák harcosai készen állnak!

2019. Július 29.

Egy évente megjelenő sportjáték esetében nehéz komolyabb újításokat minden egyes felvonással hozni, de az Electronic Arts próbálkozik azért - az NHL 20 az idei észak-amerikai hokiliga hivatalos játékadaptációjaként több módosítással is rendelkezni fog! Az NBC Sports kommentárját az EA leváltja egy új csapattal, amiben Drake, James Cybulski, illetve a visszatérő Ray Ferraro is mikrofont fog ragadni. Drake mellett további vendégkommentátorokra is számíthatunk (Chance, Don Cherry és Wayne Gretzky is bekerülhet). Új lövő engine is lesz az NHL 20-ben, mégpedig azzal a céllal, hogy több ikonikus lövés is megvalósuljon a játékban, így P. K. Subban, Alexander Ovechkin, Steven Stamkos, vagy a játék borítóján (legalábbis Amerikában) feltűnő Auston Matthews különleges mozdulatával is gólt szerezhetünk. A tervek szerint 10-15 ilyen lövés van tervbe véve, és idővel több is bekerülhet a játékba. Az animációs rendszer is kapni fog egy felújítást, hogy ne legyen már-már elviselhetetlen a mozgás hirtelen váltása - a kontextustól függően természetesebb animációkat láthatunk a pályán, így valósabbnak fog tűnni a két csapat küzdelme.


eFootball PES 2020 – Veszélyben a FIFA, megérkezett a trónbitorló?

2019. Július 25.

A Konami és az Electronic Arts nagyon régóta küzd egymással a focijátékok terén. Előbbi a Pro Evolution Soccerrel (amit a köznyelv PES-ként említ), utóbbi pedig a FIFA sorozattal próbálja elnyerni a futballimádók kegyét. Idén is egymásnak feszül a két franchise. Az eFootball PES 2020 egy nemzetközi terjeszkedés első része lesz, ugyanis az ígéret nem kicsi: az eFootball forradalmi szintre emelése és a közösség kibővítése világszerte. Persze ezen túl maga a játékmenet is javulni fog - Andrés Iniesta, a legendás középpályás közreműködésével az eddigi lehető legkomolyabb hitelességet akarja a Konami felmutatni 2019 őszén. Dinamikus cselezési technikánk is lesz - a realizmust nem csak heccből említi a játék, tényleg ez a célja. (S ha már Iniesta, Ronaldinho egyedi stílusa is fel fog bukkanni - akár úgy is mozoghatunk mint ő!) Az eFootball PES 2020 komoly változtatásokkal készül a Master League móddal is, amiben egy új, interaktív párbeszédrendszer révén a mi kezünkbe kerül a történet haladása.