Devil May Cry 5 - Az ördög ötödször is sírni fog!

Devil May Cry 5 - Az ördög ötödször is sírni fog!

Kiemelt hír 2019. Február 18.
Jump Force - Az igazi bunyó csak most kezdődik!

Jump Force - Az igazi bunyó csak most kezdődik!

2019. Február 15.
Metro: Exodus - A föld felett is lehet élet

Metro: Exodus - A föld felett is lehet élet

2018. November 19.
Battlefield V - A nagybetűs háború!

Battlefield V - A nagybetűs háború!

2018. November 07.

Red Dead Redemption 2 – Vadabb a nyugat, és melegebb a pite

2018. Október 17.

A Rockstar Games sokunk kedvenc fejlesztőcége, hiszen talán az egyetlen studio, mely minden esetben szinte tökéletesre csiszolt játékokat jelentet meg. Gondoljunk csak a GTA sorozatra, a Max Payne sorozatra, vagy akár a Red Dead sorozatra. Mind-mind korszakalkotó alkotások voltak amguk idejében. 2013 óta sajnos nem jelent meg egyetlen új játékuk sem. Egyrészt a milliók által kedvelt GTA Online fejlesztésével voltak (vannak) elfoglalva, másrészt az LA Noire feljavított kiadását hozták tető alá ez idő alatt. Öt év rengeteg idő. Mind tudtuk, hogy a háttérben titokban valami grandiózus program van készülőben, és 2017-ben mikor hivatalosá vált, hogy a Red Dead Redemption 2 készül, mindenki fel is szállt szépen a hype vonatra. Azóta pedig rengeteg info, kép, és videoanyag látott napvilágot, melyek alapján egy valamiben biztosak lehetünk: a Rockstar Games ismét újradefiniálja az open-world játékok műfaját!


Hitman 2 – A kopasz ember és a zongorahúr sokadik találkozása

2018. Október 15.

A Hitman sorozat a 2000-es évek eljen indult útjára, és sok-sok rajongót toborzott magának. Az Absolution című résszel rebootolták a sorozatot, azóta viszont vegyesek az érzelmeink. Sokak szerint a játékmenet sokat fejlődött, és jóval változatosabban nyírhatjuk ki a célpontokat, de a rengeteg könnyítésnek hála már nem igazi hardcore élmény. Tény, hogy egy Hitman játékhoz nehéz releváns és ésszerű újításokat kitalálni, ám a két éve epizódonként megjelent Hitman frissnek és üdének hatott.


Forza Horizon 4 – Negyedjére is irány a fesztivál!

2018. Augusztus 27.

A Forza sorozatot nem kell senkinek sem bemutatni, mára már mindenki tudja, hogy mind a szimulátor, mind az arcade autóverseny játékok körében a legmagasabb szintet képviseli. A Horizon sorozat idén érkező negyedik felvonásában Anglia lesz a helyszín (az előzetesen pletykált ázsiai helyszínnel ellntétben). Főszerepben ismét a száguldás és a tuningolás, ám idén hatalmas változásokon esik át a sorozat.


DOOM - A többszörös legenda

2018. Július 24.

A Doom minden szempontból meghatározó pontja a videojáték iparnak, a 90-es évek óta. Egy igazi klasszikus, ami a Bethesdának hála 2016-ban újra feltámadt, és jövőre érkezik a folytatás. Ennek örömére kicsit visszatekintünk, honnan indult a sorozat, és hogy miért volt tökéletes felélesztés a ’16-os epizód.