Vásárlási Információ

Cégadatok:

Cégnév: Optic Kft.

Székhely: 3060 Pásztó, Rákóczi utca 20.

Adószám: 25441239-2-12

Cégjegyzékszám: 12-09-009388

Központi e-mail: info@konzolbirodalom.hu

Stat. számjel: 25965229-4651-113-01

Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák.

A szállító adatai: GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft.

Webshopunkban eredeti, bontatlan, illetve használt, bontott termékeket egyaránt forgalmazunk. Kínálatunkban a videojáték-szoftverek, kiegészítők és konzolgépek is megtalálhatóak. A termék típusa (pl. Játék/Kiegészítő), annak állapota (Új/Használt) és státusza (Raktáron/Rendelhető/Előrendelhető/Elfogyott) mindig fel van tüntetve az adott termék adatlapján.

A webshopunk mind belföldről, mind külföldről elérhető az interneten keresztül, azonban kizárólag a Magyarország területére címzett igénybejelentéseket, illetve megrendeléseket fogadja el. A Magyarország területén kívülre irányuló postai, illetve egyéb címre történő szállítás nem lehetséges, minden ilyen címre történő megrendelés – erről szóló külön értesítés hiányában is – érvénytelennek minősül.

A Webshop felhívja a Felhasználók figyelmét arra, hogy:

Csak háztartásban használatos mennyiségeket szolgálja ki, viszonteleadókat nem!

A webshop a hét minden napján 24 órában elérhető

Az árak, díjak módosításának jogát fenntartja,

A vásárlási feltételek és azok módosításai a közzétételkor lépnek hatályba.

A vásárlás menete:

A Konzolbirodalom webáruházában vásárolt termékek továbbértékesítése nem megengedett, viszonteladókat nem szolgálunk ki!

Abban az esetben, ha a Vásárló a terméket 3 munkanapon belül nem veszi át, úgy a megrendelés érvényét veszti, s a terméket a Webshop jogosult értékesíteni.