Playstation VR Worlds borító playstation-4
Ár: 4 990 Ft,-

Kérdésed van a termékkel kapcsolatban, add meg neved, telefonszámod és mi felhívunk!

PlayStation VR Worlds - PlayStation 4 (PSVR)

Nincs raktáron

Platform:
PlayStation 4
Korhatár:
16 év felett
Műfaj:
Gyűjtemény
Megjelenés:
2016-10-13
Kiadó:
Sony

PlayStation VR Worlds - PlayStation 4 (PSVR) ismertető

A Playstation VR Worlds egy játékválogatás, ami tökéletesen megmutatja milyen világokba látogathatunk el a PSVR által. A válogatás 5 játékot tartalmaz:

  • VR Luge: Egy versenyjátékot köszönthetünk, ahol az a lényeg, hogy egy lejtőn minél tovább jussunk hanyattfekve egy gördeszkán, persze nyílt forgalomban, közben körülöttünk robban minden, ugratókat használhatunk, és mindent ki kell kerülnünk, és túl kell élnünk a világ leghosszabb lejtőjét.
  • Dangerball: Ez egy fallabdás játék, ahol egy bombával kell játszani, aki nem tudja visszafejelni a bombát, az felrobban az illetőnél. Hogy ez ne történjen meg, vissza kell fejelnünk a bombát, ami a PSVR mozgásérzékelőjét kell használni (jobbra-balra kell dőlnünk, és a fejeléshez biccentenünk kell mint a valóságban).
  • Into the Deep: Egy VR tengermélyi túrán vehetünk részt az Into the Deepben, megcsodálhatjuk méterről méterre milyen az élővilág, és néha még egy cápatámadást is át kell vészelnünk. Nedvesség veszélye fenyget.
  • London Heist: Egy rablást kell végrehajtanunk londonba, lesz itt kémkedés, autós üldözések, közben heves tűzharc, tűzharc egy bárban, tűzharc, tűzharc, tűzharc. Ez egy igazi adrenalinbomba.
  • Scavengers Odyssey: Itt egy űrhajó volánja mögé pattanhatunk be, hogy különböző űrcsatákban vegyünk részt. A Star Wars űrcsatái még sosem voltak ennyire közel hozzánk mint itt.