Call of Duty: Black Ops III (CoD Black Ops 3) (PS4) playstation-4
Ár: 4 990 Ft,-

Kérdésed van a termékkel kapcsolatban, add meg neved, telefonszámod és mi felhívunk!

Call of Duty: Black Ops III (CoD Black Ops 3) (PS4) (Használt)

Raktáron

Platform:
PlayStation 4
Korhatár:
18 év felett
Műfaj:
Lövöldözős
Megjelenés:
2015-11-06
Kiadó:
Activision Blizzard
Platform:
Sony PlayStation
Kiadás éve:
2015
Játékeszköz kompatibilitás:
PlayStation 4
Játékosok száma:
Több

Call of Duty: Black Ops III (CoD Black Ops 3) (PS4) ismertető

A Call of Duty Black Ops III 40 évvel játszódik az előző rész után. A világban nagy a felfordulás a klímaváltozás és az új technológiák miatt, így beköszöntött egy új Hidegháború. Nekünk black ops katonaként az a feladatunk, hogy az ellenséges vonalakon túl küzdjünk titkos, a világ számára nem ismert csatákban.

A Black Ops III kampánya ezúttal is biztosítja a pörgős és akciódús Call of Duty élményt, egy érdekes sztorival megspékelve, amely meg félelmeit fejezi ki a jövő hadviselésére nézve. A kampány módot ezúttal akár 3 barátunkkal kooperatív módban is végig vihetjük.

A fejlesztők a Black Ops III multiplayerrel ismét nagyot alkottak. Az úgynevezett „thruster pack”-ek segítségével képesek vagyunk falon futni, és más hajmeresztő akciókat, így egy még soha át nem élt dinamikus multiplayer élményben lehet részünk. Külön öröm lehet a rajongók számára, hogy a játékba ismét belekerült egy zombi mód, ami saját történettel rendelkezik, és barátainkkal együtt vehetjük fel a harcot a zombi hordák ellen.