Dead by Daylight Special Edition (PS4) playstation-4
Ár: 6 990 Ft,-

Kérdésed van a termékkel kapcsolatban, add meg neved, telefonszámod és mi felhívunk!

Dead by Daylight Special Edition (PS4)

Raktáron

Platform:
PlayStation 4

Dead by Daylight Special Edition (PS4) ismertető

Ha szereted a slasher mozikat, és szeretnéd átélni az áldozatokon elhatalmasodott félelmet, vagy a gyilkosokban felgyülemlett adrenalin sokkot, akkor a Dead by Daylight a legmegfelelőbb neked!

A Dead by Daylight remkül átadja ezeknek a filmeknek a hangulatát. Az alap játékban három klasszikus gyilkos közül lehet választani. Hillbilly, akit gyerekkorában szülei egy befalazott szobában tartottak és mikor megérezte a szabadságot, úgy döntött, hogy egy láncfűrész segítségével teszi rendbe életét. Chuckles, aki medvecsapdákat használva gyűjti be áldozatatit, valamint hatalmas erejével játszi könnyedséggel rakja fel őket a húskampókra. Wraith, az egyszerű munkás, aki egy autobontóban jött rá, hogy minden összezúzott autóban volt valaki, akiket korrupt főnöke szeretett volna eltenni lábalól. Miután erre rájött kiiktatta főnökét és eltünt a világ elől. Az eltünés művészetét továbbfejlesztette, így szinte teljesen érszevehetetlen és minden egyébb érzéke is kifinomultabb.

Dead by Daylight lényege nem csak a gyilkolás, hiszen az áldozatok bőrébe is bele lehet bújni. Négy karakter közül lehet választani, Claudette, Dwight, Jake és Meg. Közülük is mindegyiknek más más képességei vannak. Egyikük gyors és csendes, más nem zavarja meg az állatokat és önmaga is higgadt tud maradni, míg megint más képes gyorsan és egyszerűen ellátni a saját sérüléseit. Ezek alapján leszürhető, hogy minden meccs öt személyes (egy gyilkos és négy áldozat). Az áldozatok célja, hogy a pályán elhelyezett két elektromos kapun kijussanak, azonban ehez bekell indítani legalább öt generátort, ami nem kis zajjal jár. A gyikos feladata egyértelmű, az összes áldozatot el kell kapni és fel kell rakni a húskampókra, melyekett ha megtalál egy áldozat akár meg is mentheti csapdába esett bajtársát.  

A későbbi DLC-ben plussz karakterkén megjelent Sally Smithson, Michael Mayers, Lisa Sherwood, Herman Carter, Anna, Junior Sawyer és Freddy Krueger. Amennyiben szeretnél játszani ezekkel a karakterekkel is, nincs más dolgod mint, leaddni a rendelést, mivel a Special Edition tartalmazza az összes megjent karaktert. 

A játék elérhető PS4-re.