17 % Detroit Become Human (Magyar felirattal) PS4 playstation-4
20 990 Ft,-
Ár: 17 490 Ft,-

Kérdésed van a termékkel kapcsolatban, add meg neved, telefonszámod és mi felhívunk!

Ingyenes
házhozszállítás

Detroit Become Human (Magyar felirattal) PS4

Raktáron

Platform:
PlayStation 4
Korhatár:
18 év felett
Műfaj:
Kaland
Kiadó:
Sony
Megjelenés:
2018-05-25

Detroit Become Human (Magyar felirattal) PS4 ismertető

David Cage már 90-es években lefektette a sztori központú szerepjátékok alapjait az Omikron: The Nomad Soul, később pedig olyan mesterművekkel reformálta meg, mint a Fahrenheit, a Heavy Rain, vagy a Beyond: Two Souls. Mindegyik cím egyeduralkodó a maga nevében, és most újabb mérföldkövet tervez letenni a Detroit: Become Human képében.

Detroit: Become Human a nem is olyan távoli jövőbe kalauzol el minket, ahol a hétköznapi feladatokat az általunk kreált androidok végeznek el, hogy nekünk csak a kényelem maradjon. Egy váratlan esemény következtében néhány android eltűnik, és a megmaradtak pedig emberi érzelmeket produkálnak. Ezen a történeten kell végigkísérni főszereplőinket, mert ahogy a Heavy Rain-ben, úgy a Detroit: Become Human-ben is 3 főszereplő lesz.

Ahogy eddig is, most is minden döntésnek súlya lesz a történet szempontjából, élet és halál urai lehetünk a játékban, vagy egy egész nép sorsát meghatározhatjuk. Ha Te is szeretnéd befolyásolni a robotokkal élt közös jövőnket, akkor 2018 tavaszán belevetheted magad egy újabb lélekpróbáló kalandban, amire örökké emlékezni fogsz, mert a Detroit: Become Human a TE történeted lesz. A nagy érdeklődésre való tekintettel a Sony ezt a játékát is Magyar felirattal fogja itthon forgalmazni. Ha Ps4-ed van, akkor ezt a játékot sem szabad kihagynod, mint a Sony exklúzív játékok egyikét se.