Tom Clancy's The Divison + Tom Clancy's Rainbow Six Siege Double Pack - Playstation 4 playstation-4
Ár: 13 990 Ft,-

Kérdésed van a termékkel kapcsolatban, add meg neved, telefonszámod és mi felhívunk!

Tom Clancy's The Divison + Tom Clancy's Rainbow Six Siege Double Pack - Playstation 4

Külső raktáron

Platform:
PlayStation 4
Korhatár:
18 év felett
Műfaj:
Akció
Kiadó:
Ubisoft
Megjelenés:
2016-03-08
Követelmény:
Playstation plus
Multiplayer:
Online multiplayer

Tom Clancy's The Divison + Tom Clancy's Rainbow Six Siege Double Pack - Playstation 4 ismertető

Tom Clancy's The Divison:

A francia Ubisoftnak sikerült megalkotni az eddigi egyik legrészletesebb és legakciódúsabb online csapatalapú lövöldözős játékot a The Divisiont. Egy fertőzés rombadöntötte az egész világot, mindent a káosz és a félelem ural. Történetünk New Yorkban, már a humanitárius katasztrófa kellős közepén veszi kezdetét. Az utcákon egy maroknyi csapat küzd azért, hogy az önkényuralmú banditáktól és bandáktól kerületről kerületre visszafoglalják a várost, és visszaállítsák a rendet, ez a kis csapat a Division.

 A The Division tulajdonképpen egy MMO jellegű játék, hiszen New York bebarangolása közben bármikor olyan hozzánk hasonló játékosokkal futhatunk össze, akik aktuális küldetésüket végzik - vagy épp gyanútlan áldozatokra vadásznak. Bármelyik utcasarkon belekeveredhetünk egy brutális élet-halál harcba, így egy másodpercre sem lankadhat a figyelmünk, ha életben szeretnénk maradni!

A PC-re, Xbox One-ra és PS4-re kiadott játék összetett RPG-rendszerekkel, gyönyörű grafikával és hatalmas bejárható területekkel bír: nem csoda, hiszen három veterán fejlesztőcsapat közreműködésében készült! Vár a több száz órányi tartalom és az ezerarcú, a valóság alapján lemodellezett New York!

Tom Clancy's Rainbow Six Siege:

A Tom Clancy nevével jelzett Rainbow Six sorozat 1998-as első részével megnyitotta az utat a taktikai FPS műfajának és azóta is az egyik legnagyobb név ott. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a Rainbow Six Siege.

A Rainbow Six Siege-ben egy speciális katonai kommandó tagjaként vehetjük fel a harcot bűnözők és terroristák ellen, olyan izgalmas küldetések során, mint például túszmentő akciók, ahol a civilek épségéért mindent meg kell tennünk, vagy éppen az idővel versenyt futva bombákat kell hatástalanítanunk. A Rainbow Six Siege egy taktikai FPS, amely hatalmas hangsúlyt fektet a csapatmunkára, így barátaink oldalán kell megterveznünk és végrehajtanunk minden egyes feladatot.

A Rainbow Six Siege egy hosszú hiátus után visszatért és egy olyan taktikai FPS élményt nyújt nekünk, amelyhez foghatót sehol máshol nem találunk. Vedd fel a harcot a terroristák ellen barátaid oldalán és jól tervezzétek meg küldetéseiteket mivel nem csak a ti életetek múlik rajta.