Far Cry Primal (ps4) playstation-4
Ár: 4 990 Ft,-

Kérdésed van a termékkel kapcsolatban, add meg neved, telefonszámod és mi felhívunk!

Far Cry Primal (ps4) (Használt)

Raktáron

Platform:
PlayStation 4
Korhatár:
18 év felett
Műfaj:
Kaland
Megjelenés:
2016-02-23
Kiadó:
Ubisoft

Far Cry Primal (ps4) ismertető

Soha nem látott helyre visz el minket a Far Cry sorozat! A Far Cry Primal-ben egészen a kőkorszakig utazunk vissza, és Takker bőrébe bújva új társak kereséséért indulunk el, illetve hogy bosszút álljunk lemészárolt törzsünkért. Oros hatalmas és teljesen bejárható világa áll majd rendelkezésünkre ahol minden percben a túlélésért kell küzdenünk.

Ebben a könyörtelen világban mindent meg kell tennünk, hogy túléljünk, amikor éppen azt hisszük, hogy mi vagyunk a vadászok, könnyen lehet, hogy már mi váltunk a vadászottá. Olyan ősi és halálos vadállatokkal vehetjük fel a harcot, mint a gyapjas mamut, vagy a kardfogú tigris, miközben a rivális törzsekkel is viaskodnunk kell. Utunk során gyűjtögetnünk kell, fegyvereket illetve más a túlélésünket segítő tárgyakat csinálnunk.

A Far Cry Primal egy olyan útra visz el minket, amit még sosem élhettünk át eddig, hatalmas és veszélyekkel teli bejárható világ, rivális törzsek, akik a halálunkat akarják, és óriási halálos bestiák. Megvan benned az, ami a túléléshez kell ebben az ősi és könyörtelen világban?