Heavy Rain and Beyond Two Souls Collection (PS4) playstation-4
Ár: 10 990 Ft,-

Kérdésed van a termékkel kapcsolatban, add meg neved, telefonszámod és mi felhívunk!

Heavy Rain and Beyond Two Souls Collection (PS4)

Raktáron

Platform:
PlayStation 4
Korhatár:
18 év felett
Műfaj:
Kaland
Kiadó:
Sony
Megjelenés:
2016-03-02
Követelmény:
Multiplayer:

Heavy Rain and Beyond Two Souls Collection (PS4) ismertető

Éld át újra a Playstation 3 két legegyedibb és legkülönlegesebb játékait most a Playstation 4-en. A Quantic Dream által fejlesztett két mára PS3 klasszikussá vált drámai akció-kaland játékát, most egy csomagban, kibővített tartalommal, és megszépült grafikával a Sony újgenerációs konzolján.

A Heavy Rain egy klasszikus film noir thriller, négy különböző főszereplővel, akik mind kapcsolatba kerülnek az Origami gyilkos rejtélyével. A játékosnak fel kell fedeznie a környezetét, hogy fényt derítsen az elrejtett titkokra, de a játék tartalmaz akciódús jeleneteket is quick time eventek formájában. A játékos döntései és cselekedetei kihatással vannak az egész játék narratívájára, a főszereplők meghalhatnak és egyes cselekedetek teljesen más végkifejletet eredményeznek.

A Beyond Two Souls-ban Jodie Holmes-t, illetve egy entitás Aiden-t irányíthatjuk. Jodie születésétől lelkileg össze van kötve Aiden-nel, ettől Jodie-nak természetfeletti képességei lesznek. A Beyond Two Souls a Heavy Rain-hez nagyban hasonlít játékmenetben, de a fejlesztők ezúttal egy sokkal akciódúsabb narratívát céloztak meg.

Ne hagyd ki ezt az életre szóló élményt ahol akció, dráma, és filozófia gondolatok keverednek, és egy olyan narratívát tár a játékos elé a játék, amelyet sosem felejt.