Metal Gear Solid V: Phantom Pain (MGS 5) - Playstation 4 playstation-4
Ár: 6 990 Ft,-

Kérdésed van a termékkel kapcsolatban, add meg neved, telefonszámod és mi felhívunk!

Metal Gear Solid V: Phantom Pain (MGS 5) - Playstation 4

Elfogyott

Platform:
PlayStation 4
Korhatár:
18 év felett
Műfaj:
Kaland
Megjelenés:
2015-09-01
Kiadó:
Konami
Követelmény:
Playstation plus
Multiplayer:
Online multiplayer

Metal Gear Solid V: Phantom Pain (MGS 5) - Playstation 4 ismertető

Hideo Kojima a Metal Gear sorozat megalkotója, és a Konami az eddigi legnagyobb és legösszetettebb élményt tárja elénk a sorozat történetében a Metal Gear Solid V Phantom Pain-el. Eddig a sorozatban még nem látott vizuális élményt, a megszokott taktikai és akciódús játékmenet, és a sorozat történetében talán a leggrandiózusabb és összetettebb történet.

Big Boss bőrébe bújva 1984-ben találjuk magunkat, miután több évnyi kóma után arra ébredünk, hogy a Cipher nevű magánhadsereg elpusztította a főhadiszállásunkat, így Big Boss elindul, hogy megalkossa új zsoldos hadseregét a Diamond Dogs-t, és hogy felvegye a harcot a Cipher ellen. A játék Afganisztán Szovjet megszállás alatt lévő területein játszódik.

Ezúttal egy hatalmas nyitott világban barangolhatunk, és csinálhatjuk a küldetéseinket, amiben az állandóan változó időjárás és a számtalan ellenséges erő fogja megnehezíteni a dolgunkat. A játékmenetben az előző játékokhoz hasonlóan mi dönthetjük el, hogy szemtől szembeni tűzharccal, vagy lopakodva csendesen akarjuk e végrehajtani a feladatainkat.

A Metal Gear Solid V Phantom Pain az eddigi legteljesebb Metal Gear élmény, a sorozattól megszokható remek történetvezetéssel, a változatos játékmenettel ahol mi dönthetjük el milyen módon akarunk tevékenykedni. És ha ez esetleg nem lenne elég, a játékhoz jár a Metal Gear Online multiplayer mód, ahol különböző játékmódokban, és egy fejlődési rendszer keretein belül harcolhatunk más játékosok ellen.