Nioh (PS4) playstation-4
Ár: 4 990 Ft,-

Kérdésed van a termékkel kapcsolatban, add meg neved, telefonszámod és mi felhívunk!

Nioh (PS4) (Használt)

Raktáron

Platform:
PlayStation 4
Korhatár:
18 év felett
Műfaj:
Akció
Megjelenés:
2017-02-08
Kiadó:
-
Platform:
Sony PlayStation
Kiadás éve:
2017
Játékeszköz kompatibilitás:
PlayStation 4
Játékosok száma:
Egy

Nioh (PS4) ismertető

A Team Ninja által fejleszett Nioh egy akció RPG, amely egészen egy 1600-as években játszódó dark fantasy világba repít el minket. Egy a nyugatról érkezett szamuráj bőrébe bújva kell átkaszabolnunk magunkat démoni teremtmények seregén, epikus boss harcokat vívva, és mindenféle varázslatos fegyver és mágikus tárgy után kutatva.

A Nioh-t nem véletlenül hasonlítják a Dark Souls sorozathoz, hiszen mind a harcrendszerében, mind a történetmesélésében hasonlítanak egymásra. A harc gyors és pörgős, mégis nagyon fontos a taktikus megközelítés, minden ellenfél más, és más megközelítést igényel, de reflexeinkre mindig szükség lesz, hiszen egy rossz mozdulat a végzetünkbe kerülhet. A játékba bekerült egy kooperatív multiplayer ahol más játékosokat hívhatunk segítségül bizonyos harcoknál.

A Nioh egy sötét hangulatú akciódús játék, mégis sokkal több annál. A nagyszerű harcrendszer, az érdekes és magával ragadó történet, és nem végső soron a Souls szériát zavarba ejtő boss harcok egy olyan élményt nyújthatnak az akció RPG rajongóknak, amit nem akarunk egyhamar ott hagyni.