Tom Clancys The Division (PS4) playstation-4
Ár: 3 990 Ft,-

Kérdésed van a termékkel kapcsolatban, add meg neved, telefonszámod és mi felhívunk!

Tom Clancys The Division (PS4) (Használt)

Raktáron

Platform:
PlayStation 4
Korhatár:
18 év felett
Műfaj:
Lövöldözős
Megjelenés:
2016-03-08
Követelmény:
van
Multiplayer:
csak online multiplayer
Kiadó:
Ubisoft
Platform:
Sony PlayStation
Kiadás éve:
2016
Játékeszköz kompatibilitás:
PlayStation 4
Játékosok száma:
Több

Tom Clancys The Division (PS4) ismertető

A francia Ubisoftnak sikerült megalkotni az eddigi egyik legrészletesebb és legakciódúsabb online csapatalapú lövöldözős játékot a The Divisiont. Egy fertőzés rombadöntötte az egész világot, mindent a káosz és a félelem ural. Történetünk New Yorkban, már a humanitárius katasztrófa kellős közepén veszi kezdetét. Az utcákon egy maroknyi csapat küzd azért, hogy az önkényuralmú banditáktól és bandáktól kerületről kerületre visszafoglalják a várost, és visszaállítsák a rendet, ez a kis csapat a Division.

 A The Division tulajdonképpen egy MMO jellegű játék, hiszen New York bebarangolása közben bármikor olyan hozzánk hasonló játékosokkal futhatunk össze, akik aktuális küldetésüket végzik - vagy épp gyanútlan áldozatokra vadásznak. Bármelyik utcasarkon belekeveredhetünk egy brutális élet-halál harcba, így egy másodpercre sem lankadhat a figyelmünk, ha életben szeretnénk maradni!

A PC-re, Xbox One-ra és PS4-re kiadott játék összetett RPG-rendszerekkel, gyönyörű grafikával és hatalmas bejárható területekkel bír: nem csoda, hiszen három veterán fejlesztőcsapat közreműködésében készült! Vár a több száz órányi tartalom és az ezerarcú, a valóság alapján lemodellezett New York!