UFC 3 - PlayStation 4 playstation-4
Ár: 7 990 Ft,-

Kérdésed van a termékkel kapcsolatban, add meg neved, telefonszámod és mi felhívunk!

UFC 3 - PlayStation 4 (Használt)

Raktáron

Platform:
PlayStation 4
Korhatár:
16 év felett
Műfaj:
Sport
Kiadó:
EA Sports
Megjelenés:
2018-02-02
Követelmény:
Playstation plus
Multiplayer:
Online multiplayer/osztott képernyő

UFC 3 - PlayStation 4 ismertető

Idén is eljött az idő, mikor belebujhatsz kedvenc UFC harcosaid bőrébe, hogy bebizonyíthasd TE vagy a legjobb ketrecharcos a világon.

Minden benne lesz ami az eddigi részekben is, de több új módot beleraktak a készítők. Erre tökéletess példa a kiegészített manager rész, ahol a karaktered közösségi médiában való szereplését is te határozhatod meg. Bárkit ki lehet hívni, kommentelni lehet, el lehet intézni, hogy a sok inzultálás hatására téged hívjanak ki. De nem csak a karrier mód egészült ki, hanem az online játékot is kibővítették két játékmóddal. Az egyik a Stand & Bang, a másik a Submission Showdown. Továbbá belekerült a játákba a Bajnokság mód is, ahol több mérkőzésen keresztül kell bebízonyítanod, hogy Te vagy a legrátermedtebb UFC harcos. A rengetek új játékmódon és a fantasztikus grafikai újításokokn kívül, beleraktak még több szát új technikát és az irányítást is teljesen átdolgozták.

Ha szeretnél egy igazán élethű verekedős játékot, nincs más dolgod mint előrendelni a UFC 3-mat és a megjelenés napján már készhez is veheted.