PlayStation Plus előfizetés, 3 hónapos tagság (90 nap, magyar) xbox-live-ps-network
Ár: 7 990 Ft,-

Kérdésed van a termékkel kapcsolatban, add meg neved, telefonszámod és mi felhívunk!

PlayStation Plus előfizetés, 3 hónapos tagság (90 nap, magyar)

Raktáron

Platform:
XBOX Live / PS Network

PlayStation Plus előfizetés, 3 hónapos tagság (90 nap, magyar) ismertető

A Playstation-nek rengeteg szolgáltatása van.

Elsősorban a Playstation Store, ahol majdnem minden megjelent PS4-es játékot, és hozzá tartozó kiegészítőt vásárolhatunk meg digitális formában. Ezek a termékek amit itt vásárolunk, a profilunkhoz lesz rendelve, így bármikor letörölhetjük, és újra letölthetjük, onnantól az már a miénk. Itt általában a bankkártya adatokat szükséges megadni, ám aki ezt a fizetési módodt nem kultiválja, neki lett kitalálva a PSN Network kártya, amit ha megvásárolunk, nem kell semmilyen adatot megadni, elég ha beütjük a Playstation-ön belül a kártyán látható kódot, és azonnal feltöltődik az online pénztárcába, és mehet a vásárlás.

A másik fontos pedig a Playstation Plus, ami az Online játékot, a közösségi funciók használatát, nagyobb leárazásokat a Playstation Store-ban, és havonta több ingyenes játék letöltését teszi lehetővé. Mostanában a játékok nagy részében fellelhető a Multiplayer funkció, és ez csak Playstation Plus előfizetéssel érhető el, ám nem ez az egyetlen dolog, ami miatt maradéktalanul megéri az árát az előfizetés. Ezen a kötelező részen felül, rengeteg olyan előnyhöz juthatunk, ami talán még jobban is megéri, mint az ingyen játék. Elsősorban ott van a dupla leárazás a Store-ban, így ha egy termék pl.: 30%-os akcióban van, mi 60%-os akcióban vásárolhatjuk meg. A másik ilyen lehetőség pedig az ingyenes játékok. Minden hónapban platformonként 2-2 játékot kapunk, a legjobb címekből (Beyond: Two Souls, Mad Max, Metal Gear Solid V: Phantom Pain, Ratchet and Clank), így ha több Playstationnel is rendelkezünk, akkor akár 6 játékot kaphatunk havi 1500ft-ért

Ha rendelkezel Playstation konzollal, és szeretnéd teljes egészében kihasználni a gép nyújtotta lehetőségeket, akkor ne habozz, szerezz mind a két kártyából 1-et!