L.A. Noire 4K - Xbox One xbox-one
Ár: 9 990 Ft,-

Kérdésed van a termékkel kapcsolatban, add meg neved, telefonszámod és mi felhívunk!

L.A. Noire 4K - Xbox One

Raktáron

Platform:
Xbox One
Korhatár:
18 év felett
Műfaj:
Kaland
Kiadó:
Rockstar Games
Megjelenés:
2017-11-14
Követelmény:
Multiplayer:

L.A. Noire 4K - Xbox One ismertető

A Noire jelentése: stílus, amit elsősorban a hollywoodi bűnügyi drámákkrimik jellemzőjeként használnak, legfőképp amelyeknél kiemelt szerepet játszik az ambivalens erkölcs és a szexuális motiváció.

Ezt a témát ki tudná jobban feldolgozni, ha nem a Rockstar Games?! Ezzel így voltak az Amerikai srácok is, és 2011-ben megjelent ennek a műfajnak a videójátékos egyeduralkodója az L.A. Noire. A játék messze meghaladta a korát a benne található arcmimikával, ami a játék szerves részét képezi, mert a kihalgatottak arca, és reakciói alapján kell eldöntenünk, hogy igazat mondanak-e vagy nem. A játék 1947-ben játszódik, ahol Cole Phelps, egy leszerelt tengerészgyalogos beáll a rendőrséghez. Múltja ellenére járörként kell járni az utcákat, viszont egyre több ügye göngyölít fel, így végül nyomozóvá léptetik elő, és beleássa magát Los Angeles egyre súlyosbodó bűnügyeibe, ami nem mentes a véres kivégzésektől egészen a nemi erőszakig, és ez csak a kezdet. 

A készítők úgy gondolták, hogy ezt a korszakot újra elhozzák nekünk a jelen generációs konzolokra, így aki az előző generáció során kihagyta, vagy szeretné felidézni az emlékeket eddig soha nem látott megvalósítással, akár 4K-ban is.

Az L.A. Noire 2017. november 14.-én jelenik meg Xbox One-ra.