Assassin's Creed Rogue Remastered (Xbox One) xbox-one
Ár: 9 990 Ft,-

Kérdésed van a termékkel kapcsolatban, add meg neved, telefonszámod és mi felhívunk!

Assassin's Creed Rogue Remastered (Xbox One)

Külső raktáron

Platform:
Xbox One
Gyártó:
Ubisoft
Korhatár:
18 év felettieknek

Assassin's Creed Rogue Remastered (Xbox One) ismertető

Bújj Shay Patric Cormac bőrébe, és vadászd le volt társaid! Az Assassin’s Creed: Rogue egy árulás szövevényes történetét mutatja be. Shay bosszúhadjáratát már ismerhetitek, hiszen a játék már PS3, Xbox 360, és PC platformokra elérhető, mi most azonban a Remstered verziót részletezzük, mely PS4 és Xbox One konzolokra érkezik.

Az AC játékokban már jól megszokott módon ismét egy hatalmas nyílt világban kell helytállnunk. A Black Flag című epizódban a hajózás népszerűségén felbuzdulva, a Rogue-ban is komoly szerepet kap a tengeri hadviselés. Lehetőségünk lesz hajónk és saját tárgyaink fejlesztésére, kincsek felkutatására, és rengeteg kihívás is vár ránk. Assassin’s Creed játékban először játszhatunk templomosként, és vizsgálhatjuk meg az eseményeket végre más szemszögből. A játék eddig nem látott északi területekre sodor minket, így megcsodálhatunk havas hegységeket is akár.

Az Assassin’s Creed: Rogue minden AC fannak kötelező, főleg ha eddig kimaradt! A játék full-HD-ban, akár 4k-ban is képes lesz futni, és egészen mesésen néz ki a képek alapján. 2018. március huszadikán érkezik PS4, Xbox One konzolokra.