Dark Souls Remastered Xbox One xbox-one
Ár: 10 990 Ft,-

Kérdésed van a termékkel kapcsolatban, add meg neved, telefonszámod és mi felhívunk!

Dark Souls Remastered Xbox One

Raktáron

Platform:
Xbox One
Korhatár:
16+
Műfaj:
RPG

Dark Souls Remastered Xbox One ismertető

Lépj be újra a Dark Souls legendás világába, ezúttal a Remastered változatban! A széria első és meghatározó része kicsinosított és felturbózott változata idén május 25-én érkezik, full-HD grafikával, és extra tartalmakkal.

Ki ne ismerné a Dark Souls játékokat? A méltán híres sorozat a legnagyobb RPG-k között is kiemelkedő szerepet tölt be, hiszen elképesztően taktikus, monumentális, és brutál nehéz harcaival hamar belopta magát a fantasy rajongók szívébe. Hatalmas világa, és temérdek sok felfedezni valója több tucat játékórát ígér. A sok féle ellenfelet a legkülönbözőbb fegyverekkel, és varázslatokkal kell legyőznünk, hogy 10 perc múlva egy még hatalmasabb és nehezebb Boss-al álljunk szemben. A Dark Souls első része páratlanul addiktív játék, nem csak a téma rajongóinak. Akik unják már a könnyű kalandokat, és valami mélyebb sztorira is vágynak, kihagyhatatlan vétel, főleg ha eddig nem volt hozzá szerencséd.

Két jó tanácsunk van azoknak, akik rászánják magukat erre a kalandra: legyen otthon tartalék controller, és legyél olyan kitartó, amilyen kitartó előtted soha senki sem volt.