Forza Horizon 3 (Xbox One) xbox-one
Ár: 13 990 Ft,-

Kérdésed van a termékkel kapcsolatban, add meg neved, telefonszámod és mi felhívunk!

Forza Horizon 3 (Xbox One)

Raktáron

Platform:
Xbox One
Megjelenés:
2016-09-27
Platform:
Microsoft Xbox
Kiadás éve:
2016
Játékeszköz kompatibilitás:
Xbox One
Műfaj:
Racing
Játékosok száma:
Több

Forza Horizon 3 (Xbox One) ismertető

Érezted már azt amikor a tűzpiros Ferraridban ülve egy szöszi hölggyel nézitek az ausztráliai naplementét a sivatagban? Én sem, mert sajnos nincs Ferrarim, sosem voltam Ausztráliában, szóval több sebből vérzik a történet. De van egy jó hírem Neked drága barátom: ha szeretnéd átélni ezt a csodát, akkor a Forza Horizon 3 a te játékod! Több mint 300 autócsoda vár arra hogy behuppanj a volánjuk mögé, és meghódíts egy egész kontinenst. Olyan legendás verdákat is vezethetsz, melyeket más autós játékokban eddig nem volt lehetőséged.

A Playground gamestől megszokható módon ismét a száguldásé a főszerep. Festői látkép, változatos helyszínek, és egy élő, lélegző világ lesz a játszóterünk. Lesz itt tengerparti off-road versenytől, a kanyon driftig minden. Az egyjátékos mód több mint 200 versenyt tartogat, valamint rengeted felszedhető tárgyat és autót szerte a térképen. Az online Forza élmény is jelentősen javult és színesedett. Minden eddigi résznél több jétékmód és kihívás vár Téged, valamint a ranking és driveatar rendszer is finomhangolva lett.

A Forza Horizon 3 a sorozat legjobbja, vitathatatlanul a 2016-os év legjobb versenyjátéka, és minden rajongónak kötelező vétel. Ha létezik olyan játék ami miatt megéri konzolt venni, akkor ez az, hiszen ezt mindenkinek látnia kell!