Injustice 2 xbox-one
Ár: 12 990 Ft,-

Kérdésed van a termékkel kapcsolatban, add meg neved, telefonszámod és mi felhívunk!

Injustice 2 (Xbox One)

Raktáron

Platform:
Xbox One
Megjelenés:
2017-05-19
Platform:
Microsoft Xbox
Kiadás éve:
2017
Játékeszköz kompatibilitás:
Xbox One
Műfaj:
Fighting
Játékosok száma:
Több

Injustice 2 (Xbox One) ismertető

A 2013-as Injustice első részének elsöprő sikeréből kiindulva várható volt hogy hamarosan érkezik a folytatás. Az Injustice 2 a Mortal Komba X fejlesztőinek az eddigi legkiválóbb játéka. Elképesztően látványos grafika, tökélyre fejlesztett kombó rendszer, és parádésan sok tartalom: ez az Injustce 2!

A sztori közvetlenül az előző rész vége után folytatódik. Ismét egymásnak feszülnek kedvenc DC karaktereink, és olyan legendás összecsapásokban vehetünk rész mint Batman Szuperman ellen, vagy Harly Quinn Wonderwoman ellen. Természetesen az online küzdelmek is visszatérnek, tonnányi újítással. A kimagasló szerver támogatásnak köszönhetően teljesen lag mentes küzdelmek várnak ránk. Bekerült a játékba egy Gear rendszer, mely minden harcunk után felold valamilyen extra eszközt, melyekkel felszerelhetjük karaktereinket.

Az Injustice 2 ismét kritikai siker, a Netherrealm egy igazi klasszikust alkotott a kategóriában. DC, Mortal Kombat, és az előző rész szerelmeseinek kötelező, és mindenki másnak is.