Mad Max xbox-one
Ár: 6 990 Ft,-

Kérdésed van a termékkel kapcsolatban, add meg neved, telefonszámod és mi felhívunk!

Mad Max - Xbox One

Nincs raktáron

Platform:
Xbox One
Korhatár:
18 év felett
Műfaj:
Akció
Kiadó:
Warner Bros. Interactive Entertainment
Megjelenés:
2015-09-01

Mad Max - Xbox One ismertető

A Mad Max, a filmekből megismert poszt-apokaliptikus világba visz el minket, amelyben Max Rockatansky bőrébe bújva kutatunk egy fosztogató banda után, akik keresztbe tettek nekünk és ellopták az autónkat. Ebben a sivatagi világban az autók az egyik legnagyobb érték, mivel ez biztosít minket, hogy átjussunk a világ veszélyein. Miután találkozunk egy szerelővel, aki ránk bízza félkész autóját, neki indulunk a lerombolt világnak, hogy befejezzük, és felfegyverezzük az autót és bosszút állhassunk.

A Mad Max egy harmadik nézetes akció kalandjáték, amelyben egy hatalmas nyitott világban raknak le minket, ahol fel kell szabadítanunk a pusztaságot a fosztogatók uralma alól. A játékban nagy hangsúlyt kap a járművekkel való küzdelem, de lesz részünk földön is felvenni a harcot, és ha találunk muníciót, akkor fegyvereinket is tudjuk használni.

A Mad Max nagyszerűen adja át a filmek hangulatát, és nagyszerűen tárja elénk a poszt-apokaliptikus pusztaság veszélyes világát. Ez megtoldva a nagyszerű játékmenettel, és garantáltan leköti majd a játékosokat hatalmas és érdekes világával.