Wolfenstein: The Two-Pack - Xbox One xbox-one
Ár: 6 990 Ft,-

Kérdésed van a termékkel kapcsolatban, add meg neved, telefonszámod és mi felhívunk!

Wolfenstein: The Two-Pack - Xbox One

Raktáron

Platform:
Xbox One
Korhatár:
18 év felett
Műfaj:
FPS
Kiadó:
Bethesda Softworks
Megjelenés:
2018-03-09

Wolfenstein: The Two-Pack - Xbox One ismertető

Wolfeinstein New Order:

A Wolfeinstein New Order egy alternatív történelembe visz el minket ahol a Németek fölényesen megnyerték a II. világháborút és a náci ideológia rohamosan elterjedt a világban, és egy új rend van kialakulóban.

William Blazkovicz bőrébe bújva, az ellenállás oldaláról ismerhetjük meg ennek az alternatív történelemnek a mindennapjait és próbáljuk megállítani a hazánkat megszálló új rend hadait. Új eddig elképzelni sem mert futurisztikus fegyverek ellen kell felvennünk a harcot, vagy épp a nácik ellen fordítani saját fegyvereiket, ebben a hamisíthatatlan akciódús FPS játékban.

A Wolfeinstein New Order egy hihetetlen FPS élmény, magával ragadó történettel és akciódús játékmenettel, egy futurisztikus és hangulatos alternatív történelemben.

Wolfenstein The Old Blood:

A Wolfenstein The Old Blood egy klasszikus akciódús FPS, amely a játékosok és kritikusok által is méltán elismert New Order előzményéül szolgál, így ugyanabban az alternatív történelemben játszódik ahol a nácik nyerték a II. világháborút. A játékban ismét William Blazkowicz bőrébe bújva kell felvennünk a harcot a nácikkal szemben.

A kampányban be kell hatolnunk a Wolfenstein kastélyba, hogy keresztül húzzuk a nácik terveit, ha nem is megállítva, de legalább lelassítva őket. A The Old Blood-ban visszatér az az izgalmas és akciódús játékmenet, amelyet a New Order-ből megszokhattunk, de új futurisztikus fegyverek és ellenfelek jelennek meg.

A The Old Blood egy felejthetetlen és akciódús élményt ad számunkra, amelynek minden perce izgalmas. Lépj hát be a Wolfeinstein kastély futurisztikus és hátborzongató világába, és vedd fel a harcot az egyre csak nyomuló náci birodalom ellen!

A csomag mindkét játékot tartalmazza.