Előrendelhető a Call of Duty WW2

2017. Június 01. #codwwii #codww2 #worldwar2 #callofduty #callofdutyworldwar2 #callofdutyworldwarii #xboxone #playstation4

Call of Duty WW2-az év legjobban várt FPS-e előrendelhető! Az Activision hallgatott a játékos közösségre, és 2017-ben a Call of Duty széria maga mögött hagyja a futurisztikus hadviselést. Hölgyem és Uraim, örömmel jelentjük be, hogy a világ legnagyobb FPS sorozata visszatér a gyökerekhez, vagyis a második világháborúhoz!

 Újra a hazafiasságé, a bajtársiasságé, és a drámáé a főszerep. Ismerd meg Te is a háború poklát olyan realisztikus grafikával, amilyennel eddig nem láthattad! A sztori mellé természetesen visszatér a közkedvelt multiplayer is, ahol korabeli helyszíneken, korabeli fegyverekkel lőhetjük egymást. Az egyjátékos mód, és a többjátékos mód egyaránt újragondolt megoldásokkal érkezik. Idén a realisztikusságé a főszerep: nincs újratöltődő élet, nincs végtelen sprint, vagyis főhősünk (és online karakterünk) nem egy ’’szuperkatona ’’, hanem egy a sok közül. A kampányban nagy hangsúly lesz a csapatmunkán, hiszen például ha elfogy a lőszerünk és nem találunk, akkor egy bajtársunkhoz kell fordulnunk segítségért. A single player kampány 8-12 óra sztorit ígér, amely jelentős növekedés az elődökhöz képest. A multiban minden eddiginél több pályát kapunk a fejlesztők ígéretei szerint, és még részletesebb fejlesztési rendszert, valamint a kor minden gyilkoló eszközét.

A Call of Duty WW2 PC, PS4, és Xbox One platformokra jelenik meg 2017 novemberében, a Konzolbirodalomban pedig akciós áron rendelheted elő, már 15490ft-tól, előrendelőink pedig a szoftver mellé ajándékot is kapnak!