South park hősei: The Fractured but Whole!

2017. Szeptember 23. #obsidian #southpark #southparkstickoftruth #xboxone #playstation4

Azt hiszem a South Park sorozatot senkinek nem kell bemutatni. Az idén 21. évadánál járó amerikai rajzfilmsorozat, az egyik, ha nem a legszókimondóbb, rajzfilmsorozat a világon. Pont ez vezethetett hihetetlen népszerűségéhez, hogy mindent, és mindenkit kritikusan kezelnek. Így elkerülhetetlen volt amikor, hogy amikor megjelent az első nagyszabású South Park játék, a Stick of Truth, átütő sikereket ért el. A South Park Stick of Truth nem csak hozta a sorozatból megszokott humort, és kritikus hangvételt, de RPG játékmenetével részesévé tett a kalandnak.

A Stick of Truth sikerének köszönhetően szinte elkerülhetetlen volt egy folytatás elkészítése (mindenki hatalmas örömére). Így kezdték el hát fejleszteni a South Park Fractured But Whole-t, amelynek már a címéből láthatjuk, hogy itt sem finomkodtak a fiúk. A Fractured But Whole ott folytatódik, ahol a Stick of Truth abba maradt. Miután South Park gyermekei befejezték a fantasy témájú játékukat, át is térnek rögtön a sorozatból megismert szuperhős alteregóikhoz, ahol olyan „hősök” tűnnek fel, mint a Mosómedve, vagy Mysterion. Itt megalkothatjuk saját hősünket, és ismét részt vehetünk a játékban, újra bejárva South Park ezúttal sokkal nyitottabb világát.

A South Park Fractured But Whole minden szempontból túl akarja szárnyalni elődjét, és ezt az első vélemények szerint maradéktalanul megteszi. A Fractured But Whole kötelező minden South Park rajongó számára, de mindenkinek ajánlott, aki szereti az RPG játékmenetet, illetve a kritikus és abszurd humort. Rendeld elő most a Konzol Birodalomnál az októbert 17.-én megjelenő játékot, és légy részese az eddigi legmerészebb South Park kalandnak!