Kocka Ninják akcióban

2017. Szeptember 25. #lego #legoninjago #xboxone #playstatio4

Megjelent az eddigi legpörgősebb LEGO játék, a LEGO Ninjago Movie Videogame. Sokan szemet hunyhattak a LEGO Ninjago Movie Videogame megjelenése felett, hiszen ezúttal a TT Games nem egy legendás sorozatot dolgoz fel, hanem a most megjelenő LEGO Ninjago filmet dolgozza fel. Akik szemet hunytak a LEGO Ninjago megjelenése felett azoknak van egy rossz hírünk, mert ilyen LEGO kalandban még sosem lehetett részük!

A LEGO Ninjago Movie Videogame a vele egyidőben megjelenő film történetét dolgozza fel, ahol fel. Ninjago szigetét megtámadja Lord Garmadon és az ő cápa serege, így kedvenc ninjáinkra vár a feladat, hogy felvegyék a harcot Garmadonnal, és elsajátítsák a Ninjagility művészetét. Hőseink név szerint Lloyd, Nya, Jay, Kai, Cole, Zane és Wu mester. Mind a hét hős teljesen egyedi, saját harcstílusukkal, és saját képességeikkel. És mi az, ami a LEGO Ninjago Movie Videogame-et pergősebbé teszi a többi LEGO játéktól? Ez a Ninjagility rendszere, amelyen Ninja képességekkel ruházza fel hőseinket, az egyedi harci képességektől kezdve, egyenesen a falon futás, és a többi epikus ninja képességig!

Ne maradj le a LEGO Ninjago Movie Videogame-ről, hiszen ilyen LEGO játékélményben még biztosan nem volt részed! Vásárold meg most a Konzol Birodalomnál, és sajátítsd el te is a Ninjagility ősi művészetét!