Xbox Live Gold 12 hónapos előfizetés – Most akciós áron!

2019. Március 21.

Válaszd az igazi közösségi élményt és a korlátok nélküli online játékot az Xbox Live Gold 12 hónapos előfizetéssel, amit most rendkívül kedvező áron és ingyenes házhozszállítással kaparinthatsz meg! Mire is jó az Xbox Live Gold előfizetés? A tagság aktiválása mindössze egy-két percet vesz igénybe és máris élvezheted a számos előnyt, amely csak az aranykártya tulajdonosok kiváltsága.

Az előfizetés aktiválása/lehetőségek:

  • Az első és talán legfontosabb előny, hogy aktiváláskor nincs szükség arra, hogy megadd a bankkártya adataidat, mindössze a tőlünk vásárolt 25 karakterből álló kódot kell beütnöd és az előfizetés azonnal élesedik.
  • Játssz online korlátozás nélkül és légy részese egy hatalmas közösségnek, ahol összemérheted a tudásodat akár a világ másik végén lévő játékos társaddal is.
  • Chatelj, vagy beszélgess élőben headset segítségével, ismerkedj és alakítsd ki saját gamer baráti köröd, akikkel közösen indulhatsz a hatalmas összecsapásokba.
  • Tölts le havonta 3-4 ingyenes játékot, csapj le az Xbox Live market place villámakcióira, amelyek szintén csak az előfizetőkre vonatkoznak, vagy próbáld ki a legjobb címeket még a megjelenés előtt, a többi felhasználónál akár egy héttel korábban.
  • Jól hangzik nem igaz? Ha a fenti érvek meggyőztek és felkeltettük az érdeklődésed, kapcsolódó termékeinknél néhány kattintással meg is rendelheted a nem kevesebb mint egy évre szóló arany tagságot.