Team Sonic Racing - Száguldozz határok nélkül!

2019. Március 07. #sonic #racing #verseny #Ps4 #nintendoswitch

A tavalyi év egyik leglesújtóbb híre volt, hogy a Team Sonic Racing megjelenését elcsúsztatták 2019-re. De szerencsére az idő nagyon gyorsan szalad, szóval a megjelenésig már nem kell sokat aludni, ugyanis március 28-án minden rajongó polcára felkerülhet ez a fantasztikus játék. A 2012-es évet bearanyozta a Sonic & Sega All Stars Racing Transformed. Ezen játék megjelenése óta, tűkön ülve vártuk a folytatást, amit ebben az évben hoz el nekünk, a Sumo Digital. Sonic és barátai ismét a volán mögé ülnek, hogy rendet tegyenek az aszfalton. Ahogy azt a korábbi részekben már megszokhattuk rengeteg különböző méretű és formájú pályán versenyezhetünk. A kedvenc sündisznónkon kívül belebújhatunk, a többi karakter bőrébe is, például: Tails, Knuckles, Amy Rose, Shadow és akit már régen vártunk, visszatér Sonic ősellensége is Dr. Eggman.

Kiváló szórakozási lehetőség ez kicsiknek és nagyoknak is egyaránt, ugyanis nem csak az autókázás élményét lehet átélni, hanem számos fegyvert lehet szerezni a meccsek során, melyek segítenek nekünk, vagy - ami még viccesebbé teszi – hátráltatja az ellenfeleket.

A játék tartalmaz történet módot is és online játékot is, de ha csak a haverokkal szeretnél összeülni, hogy elüssétek az időt, ez is megoldható, mivel az osztott képernyős módnak köszönhetően, akár négyen is játszhattok egyszerre. A sima versenyeken kívül beleraktak még egy battle módot is, ahol egy arénában kell kiiktatni ellenfeleinket. Mi már nagyon várjuk, hogy kézbe vehessük ezt a remekművet. Ha te is ezen a véleményen vagy ne habozz, a lenti linken rendeld elő és a megjelenés napán már viszi is a futár. A Sonic Team Racing 2019. 05.21-én jelenik meg PS4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre.