The Legend of Zelda: Breath of the Wild (Nintendo Switch) nintendo-switch
Ár: 17 890 Ft,-

Kérdésed van a termékkel kapcsolatban, add meg neved, telefonszámod és mi felhívunk!

The Legend of Zelda: Breath of the Wild (Nintendo Switch)

Raktáron

Platform:
Nintendo Switch
Megjelenés:
2017-03-03
Platform:
Nintendo
Kiadás éve:
2017
Játékeszköz kompatibilitás:
Nintendo Switch
Műfaj:
RPG
Játékosok száma:
Egy

The Legend of Zelda: Breath of the Wild (Nintendo Switch) ismertető

A Legend of Zelda sorozat az egyik legnagyobb sikernek örvendő videojáték sorozat már több mint három évtizede. Mindig képes volt megújulni, és egy olyan RPG kalandra elvinni a játékosokat, amelyhez foghatót még nem láttak. Ezt a Legend of Zelda: Breath of the Wild nem csak hogy teljesíti a sorozattól elvártat, hanem egy teljesen új szintre emeli azt.

Hyrule világába visszatért a gonosz Ganon, de Zelda hercegnőnek sikerült bezárnia őt a Hyrule kastély falai közé. Nekünk Link bőrébe bújva kell felfedeznünk Hyrule világát, és kiűzni Ganon-t a világunkból! A Legend of Zelda: Breath of the Wild egy hatalmas nyitott világban rak le minket, ahol kedvünkre felfedezhetjük a világot, a benne rejlő titkokat, és szembe szálhatunk a benne lévő számtalan egyedi ellenséggel. A játék miután beletesz minket a világba, elengedi a kezünket, és hagyja, hogy a játékos úgy élje át ezt a hihetetlen kalandot, ahogyan ő szeretné.

A Legend of Zelda: Breath of the Wild mind a kritikusok, mind a játékosok szeretetét elnyerte, egyesek olyan messzire mentek, hogy a legjobb játék jelzővel illették. Egy biztos: a Breath of the Wild egy olyan varázslatos kalandra invitál minket, amelyet mindenkinek legalább egyszer át kell élnie. Készen állsz, hogy megvédd Hyrule világát a gonosztól?