Nintendo Labo Robot Kit - Nintendo Switch nintendo-switch
Ár: 22 490 Ft,-

Kérdésed van a termékkel kapcsolatban, add meg neved, telefonszámod és mi felhívunk!

Ingyenes
házhozszállítás

Nintendo Labo Robot Kit - Nintendo Switch

Raktáron

Platform:
Nintendo Switch

Nintendo Labo Robot Kit - Nintendo Switch ismertető

A Nintendo mindig híres volt arról, hogy soha nem a megszokott konzolos elvárásokat hozza, hanem mindig valami teljesen kreatív és egyedi megoldással csábította el a játékosokat. A Nintendo Switch a tavalyi év egyik legsikeresebb konzoljának számít. Ha nem lenne elég, hogy maga a konzol hordozható és a joy-con kontrollerek mozgásérzékelővel vannak felszerelve, a gyártó előállt egy formabontó öttlettel és létrehozta a Nintendo Labo-t.  

A Nintendo Labo elemei kartonpapírból készültek, melyekbe bele lehet rakni a joy-con kontrollereket, így téve még izgalmasabbá a játékokat. A Robot Kit egy robot ruhát tartalmaz, melyet magunkra öltve vehetjük át a játékbeli robot feletti irányítást. A jobb és baloldali joy-conokat a felszerelés jobb, illetve bal kezébe kell rakni, így modellezve le a robotunk mozgását.

 A Nintendo Labo minden korosztály számára rendkívül mulatságos órákat szerezhet, amihez nem kell mást tenni csak a kosárba gombra kattintani. A termék 2018. április 27-én jelenik meg Nintendo Switch-hez.