God of War PS4 (Magyar felirattal) playstation-4
Ár: 11 990 Ft,-

Kérdésed van a termékkel kapcsolatban, add meg neved, telefonszámod és mi felhívunk!

Elérhető használtan is

Ár: 7 990 Ft,-

God of War PS4 (Magyar felirattal)

Raktáron

Platform:
PlayStation 4
Korhatár:
18 év felett
Műfaj:
Akció
Kiadó:
Sony
Megjelenés:
2018-04-20

God of War PS4 (Magyar felirattal) ismertető

Minden PS4 tulajnak vannak kötelező játékok. Ott van például az Uncharted sorozat, a The Last of Us, és nem utolsó sorban egy nagy veterán sorozata a Playstationnek, a God of War. A görög mitológia végigcsonkítása után, Kratos most elkalauzol minket, a skandináv mitológia világába. Az új világ, új történetet, új szereplőket, és új lehetőségeket biztosít számunkra.

Majdnem minden megváltozott, kivéve a főszereplőt, Kratost, akit egy újabb utazáson kell keresztülvezetni, ahol az összes istenséggel, és mitológiai lénnyel találkozhatunk, és ezekből néhány még a segítségünkre is lesz, nem kell mindenkit hidegvérrel, és puszta kézzel kivégezni. A God of War újításai között lesz, a fejleszthető fegyverek, rúnák, skinek segítségével, és főhősünk is kaphat újabb tetoválásokat, és ruhákat. A segítőnk, aki a játék végéig elkísér minket, pedig nem csak a történet szempontjából lesz igazán fontos, hanem a harcokból is vastagon kiveszi a részét, akár mágikus nyilai segítségével, akár úgy hogy az ellenfél nyakába ugrik, ezzel azonalli kivégzést tud biztosítani apja számára.

Egy újabb legendás kaland elé néz, aki megvásárolja a God of War-t, és a polc egy újabb ékköve lesz ez a játék 2018-tól Magyar felirattal.

Kötelező vétel, kizárolag PS4-re.