Gran Turismo Sport (PS4) playstation-4
Ár: 11 990 Ft,-

Kérdésed van a termékkel kapcsolatban, add meg neved, telefonszámod és mi felhívunk!

Elérhető használtan is

Ár: 5 490 Ft,-

Gran Turismo Sport (PS4)

Raktáron

Platform:
PlayStation 4
Korhatár:
3 év felett
Műfaj:
Verseny
Kiadó:
Sony
Megjelenés:
Követelemény:
Multiplayer:
Online multiplayer
Követelmény:
Playstation plus

Gran Turismo Sport (PS4) ismertető

A 2013-as Gran Turismo 6 megjelenése óta nem érkezett új rész a Playstation exkluzív Gran Turismo sorozatból, amelyet egyesek a legjobb és legsikeresebb autóversenyzős szimulátor sorozatnak tartanak. A várakozásnak vége, hiszen érkezik a Playstation 4 exkluzív Gran Turismo Sport, ami a legújabb generációba vezeti a sorozatot.

A Gran Turismo Sport mind online és offline a legteljesebb és legrealisztikusabb versenyélményt kínálja majd. A játék tartalmazni fog egy karrier módot is, ahol a semmiből kell a versenyzés legmagasabb szintjeire eljutni, valamint tartalmazni fog egy arcade módot, ahol online és offline versenyeket szervezhetünk tetszésünk szerint, és vehetünk részt más versenyein.

Ezen kívül a Gran Turismo Sport nagy hangsúlyt fektet majd az esport-ra is, így egész évben hivatalos versenyeken vehetünk majd részt. A Gran Turismo Sport, az első Gran Turismo ebben a konzolgenerációban, és ehhez mérten minden szempontból felülmúlja elődeit, és egyesek szerint konkurenciáját is teljes mértékben maga mögött hagyja!