Homefront The Revolution playstation-4
Ár: 4 990 Ft,-

Kérdésed van a termékkel kapcsolatban, add meg neved, telefonszámod és mi felhívunk!

Homefront The Revolution (PS4)

Raktáron

Platform:
PlayStation 4
Korhatár:
18 év felett
Műfaj:
Lövöldözős
Megjelenés:
2016-05-20
Kiadó:
Deep Silver
Platform:
Sony PlayStation
Kiadás éve:
2016
Játékeszköz kompatibilitás:
PlayStation 4
Játékosok száma:
Több

Homefront The Revolution (PS4) ismertető

A Homefront The Revolution egy alternatív közeli jövőbe visz el minket, ahol a két Korea egyesülése után, megtámadták és elfoglalták a legyengült Egyesült Államokat. Így kerülünk mi 2029-ben Philadelphiába, ahol az ellenséges erők szigorú ellenőrzés alatt tartják a helyi lakosságot a legmodernebb technikákat használva. Így a hamvakból születik egy ellenállás, amely felveszi a harcot a megszálló erők ellen.

A Homefront The Revolution nem folytatása, hanem újragondolása az első résznek. A játék egy FPS, amelyben hatalmas nyitott világot kapunk ahonnan ki kell űznünk ellenfelünket. Nem csupán az emberfölény nehezíti meg dolgunkat, hanem az is, hogy ellenfelünknek sokkal fejlettebb eszközök állnak rendelkezésére. A környezetet az ellenfelünk ellen fordítva kell igazi gerillaharcot vívnunk otthonunkért. A hatalmas és szerteágazó single-player kampány mellett, egy négy emberes kooperatív mód is belekerült a játékba, amely különálló a single-player kampánytól, saját fejlődési, és class rendszere van.

A Homefront The Revolution egy szerteágazó és hatalmas single-player kampányt, valamint egy hasonlóan izgalmas kooperatív módot kínál, ezt egy izgalmas történettel körítve.