46 % Horizon Zero Dawn Complete Edition PS4 playstation-4
13 990 Ft,-
Ár: 7 490 Ft,-

Kérdésed van a termékkel kapcsolatban, add meg neved, telefonszámod és mi felhívunk!

Horizon Zero Dawn Complete Edition PS4

Raktáron

Platform:
PlayStation 4
Korhatár:
16 év felett
Műfaj:
Akció
Kiadó:
Sony
Megjelenés:
Követelmény:
Multiplayer:

Horizon Zero Dawn Complete Edition PS4 ismertető

A csomag tartalma:

  • Horizon Zero Dawn játékszoftver
  • The Frozen Wilds DLC (Kiegészítő csomag)

A Guerrilla Games akik a Killzone sorozatot adták nekünk, ezúttal egy poszt-apokaliptikus világba visznek el minket, a Horizon Zero Dawn-ba. 1000 évvel járunk a jövőben, amikor az emberi társadalom visszaesett a törzsek szintjére valamilyen nem ismert csapás hatására, a földet hatalmas robotok uralják és a természet is visszavette az elhagyatott városok felett az uralmát.

A Horizon Zero Dawn-ban Aloy bőrébe bújhatunk, aki megpróbálja felvenni a harcot a robotok ellen és a belőlük kinyert anyagokat felhasználva tehetünk szert egyre hatásosabb eszközökre. A játék egy nyílt világú TPS, ahol gigászi ellenfelekkel küzdhetünk, keresve a gyenge pontjukat, illetve különböző fejtörőkön kell tovább jutnunk. Egy hatalmas nyílt és bejárható területet kapunk magunk elé, ahol minden sarkon veszély leselkedik. Felfedezhetjük értékes ereklyék után az elhagyatott városokat, ahol a természet vissza vette azt, ami az övé volt valaha.

Egy poszt-apokaliptikus az emberek által már majdnem kihalt világ sem volt még ennyire gyönyörű, mint a Horizon Zero Dawn. A lehengerlő látványvilág, az akciódús játékmenet és a részletes crafting rendszer minden játékost hónapokra beszippant ebbe a gyönyörű, különös, és legfőképpen halálos világba.