Mafia III (Mafia 3) (PS4) playstation-4
Ár: 8 990 Ft,-

Kérdésed van a termékkel kapcsolatban, add meg neved, telefonszámod és mi felhívunk!

Mafia III (Mafia 3) (PS4)

Nincs raktáron

Platform:
PlayStation 4
Korhatár:
18 év felett
Műfaj:
Akció
Megjelenés:
2016-10-07
Kiadó:
2K Games
Platform:
Sony PlayStation
Kiadás éve:
2016
Játékeszköz kompatibilitás:
PlayStation 4
Játékosok száma:
Egy

Mafia III (Mafia 3) (PS4) ismertető

Hobbigengszterek, jó hírünk van: itt a várva várt Mafia 3! Az első és második rész sikerei után nem volt kérdés hogy érkezik a folytatás. A játék a hatvanas évek Amerikájába kalauzol el minket, és a korhű ábrázolásnak köszönhetően könnyű lesz elveszni hatalmas világában. Lesz itt minden: bosszúhadjárat, vietnámi háború, korrupció, aligátor etetés, és egy kevéske ku-klux klán. Hősünk, Lincoln éppen Vietnámból érkezik haza, remélve hogy megszabadulhat a háború poklától, ám hamarosan egy még véresebb, még kegyetlenebb harcban találja magát.

Aprólékosan, lépésről lépésre megismerjük majd New Bordeaux (New Orleans) alvilágát, ami minden eddigi Mafia játéknál izgalmasabbra sikeredett. Játékmenet szempontjából igencsak fontos újítás, hogy több féle módon végigvihetünk egy küldetést: lopakodva is becserkészhetjük áldozatainkat, vagy akár frontálisan is megütközhetünk. Feltűnik majd néhány régi ismerős is a játékban (nagyon figyeljetek majd). A legizgalmasabb pedig az, hogy saját családot kell építenünk, és kerületről kerületre kell felosztanunk magunk között a várost. Technikai oldalról is remekül sikerült.

A grafika egészen káprázatos, a motion capture-nek köszönhetően már-már teljesen élethűek a karakterek animációi. A Mafia 3 elképesztően jól sikerült, vérbeli bűnöző szimulátor, mely megérdemelten zsebelte be azt a számtalan díjat, melyeket elnyert. Izgalmas kaland ez, csipetnyi alvilági romantikával, és sok-sok leszámolással, bátran ajánljuk a sorozat rajongóinak, és az open world stílus kedvelőinek, mert rossznak lenni néha jó.