Monster Energy Supercross - Official Videogame (PS4) playstation-4
Ár: 13 990 Ft,-

Kérdésed van a termékkel kapcsolatban, add meg neved, telefonszámod és mi felhívunk!

Monster Energy Supercross - Official Videogame (PS4)

Nincs raktáron

Platform:
PlayStation 4
Korhatár:
3 év feletieknek
Műfaj:
Motocross
Megjelenés:
2018.02.13
Kiadó:
Milestone
Követelmény:
Playstation plus
Multiplayer:
Online multiplayer

Monster Energy Supercross - Official Videogame (PS4) ismertető

Régóta vársz már egy igazán jó motocross játékra. A Milestone végre elhozta nekünk a Monster Energy Supercrosst, ami az elmúlt évek legjobban sikerült motocross játéka.

Ez a játék az American Motorcyclist Association (AMA) hivatalos játéka, tehát megtalálható benne az az egyesület összes arénája. Több mint 60 versenyzőt raktak a játékba, akiknek az arcukat is beszkennelték, hogy minél élet hűbb legyen az élmény. Ezekben a sárral teli arénákban kell felvenni a versenyt a többi résztvevővel, akik akár a barátaink is lehetnek, hiszen van benne online és osztott képernyős mód is. Ha ez mind nem lenne elég kaptunk egy pályaszerkesztő módot is ahol több mint 80 elemmel építhetjük fel tetszésszerűen kedvenc arénáinkat és ezeket fel lehet tölteni az online módba, hogy másokkal is megoszthassuk az általunk elkészített pályákat.

Ha készen állsz hogy te legyél a sártengerek bajnoka semmiképp ne hagyd ki a Monster Energy Supercrosst és mutasd meg, hogy nálad senki nem tudja jobban uralni a motorokat.