Prey (PS4) playstation-4
Ár: 6 990 Ft,-

Kérdésed van a termékkel kapcsolatban, add meg neved, telefonszámod és mi felhívunk!

Prey (PS4)

Raktáron

Platform:
PlayStation 4
Megjelenés:
2017-05-05
Platform:
Sony PlayStation
Kiadás éve:
2017
Játékeszköz kompatibilitás:
PlayStation 4
Műfaj:
Lövöldözős
Játékosok száma:
Több

Prey (PS4) ismertető

A Prey egy RPG elemkel megspékelt FPS, amely egy alternatív jövőt tár elénk ahol Kennedy elnök meggyilkolási kísérlete nem sikerült, és a kísérlet hatására úgy döntött az űrkutatás felé tereli az országot, így az gigászi méreteket öltött. Ennek hatására több idegen faj, akiket kollektívan Typhon-nak neveznek, megtámadja a földet. A támadásról a lakosság nem tud és az elkapott Typhon-okat a Talos I űrállomásra viszik további kutatás céljából. Itt csatlakozunk be a történetbe mi, Morgan Yu személyében.

A Talos I-en elszabadulnak a Typhon-ok és Morgan-re hárul a feladat, hogy visszaverje azokat. A játék a teljesen bejárható Talos I-en játszódik, ahol Morgan-nek be kell járnia az állomást különböző feladatokat teljesítve, mindezt miközben az idegenekkel viaskodik. Hogy túléljük fegyvereket és nyersanyagokat kell találnunk, amelyekből hasznos tárgyakat készíthetünk, továbbá segítségünkre lesznek azok az emberfeletti képességek, amelyeket a Typhon-októl szerzünk.

Az Arkane Studios által készített Prey, egy izgalmas futurisztikus kaland, amelyben a túlélésért kell küzdenünk minden percben. A Talos I űrállomás és a rajtalévő legénység sorsa csak rajtunk múlik, készen állsz, hogy megállítsd a Typhon-ok nyomulását?