Spider-Man (Magyar felirattal) - Playstation 4 playstation-4
Ár: 12 990 Ft,-

Kérdésed van a termékkel kapcsolatban, add meg neved, telefonszámod és mi felhívunk!

Elérhető használtan is

Ár: 8 990 Ft,-

Spider-Man (Magyar felirattal) - Playstation 4

Raktáron

Platform:
PlayStation 4
Korhatár:
16 év felett
Műfaj:
Akció
Kiadó:
Sony
Megjelenés:
2018-09-07

Spider-Man (Magyar felirattal) - Playstation 4 ismertető

Pókember-Pókember, mindent tud, amit egy póknak kell. Eddig ezt nem igazán tapasztalhattuk meg, a kétes minőségű játékfeldolgozások miatt, ám ennek most a vége látszik. A Sony, és az Insomniac Games összefogott, hogy megtörje ezt az átkot, és ezt az akadályt sikerrel is vették. A Spider-Man egy olyan szuperhős kaland lesz, amit senki nem fog elfelejteni.

A játékmenet egy hatalmas New Yorkot kínál, benne rengeteg fő, és mellékküldetéssel, amikből nem fogunk 2x ugyanolyannal találkozni. A hálóhintázás, még soha nem volt ennyire látványos, rengeteg animációt rögzítettek a készítők, hogy Peter minden mozdulata reaglájon a körülötte történő eseményekre.

A harcrendszer a mára már klasszikus támadás, kitérés tematikára épül, és ezt megfejelték azzal, hogy minden körülöttünk lévő tereptárgyat használhatunk. Pókunk folyamatosan fejlődik, és új dolgokat taulunk, minél több küldetést teljesítünk. A játékmenet annyira koncentrál Peter magánéletére, mint Pókemberre, így rengeteget nyomozhatunk kvázi inkognítóban. Az idei év legnagyobb szuperhős kalandja lesz a Spider-Man, éld át Te is!