The Last of Us Remastered - Playstation 4 playstation-4
Ár: 4 990 Ft,-

Kérdésed van a termékkel kapcsolatban, add meg neved, telefonszámod és mi felhívunk!

The Last of Us Remastered - Playstation 4 (Használt)

Raktáron

Platform:
PlayStation 4
Korhatár:
18 év felett
Műfaj:
Akció
Megjelenés:
2017-10-26
Kiadó:
Sony
Követelmény:
Playstation plus
Multiplayer:
Online multiplayer
Követelemény:

The Last of Us Remastered - Playstation 4 ismertető

A Naughty Dog az elmúlt 10-15 év egyik legsikeresebb fejlesztőcsapata, hiszen ha azt mondom, hogy Uncharted széria, akkor elismerően biccentesz Te is, hogy igen, az tényleg elképesztően jó. A The last of us viszont ha bár játékmenetben némileg hasonló, körítésben mégis teljesen már, és inkább a felnőtt játékos közösséget szólítja meg.

Egy gombafertőzés után az USA lakosságának nagy része zombi-szerű csoszogó emberevővé vált. Hősünk, Joel, az egyik legszívósabb túlélő, feladatot kap: el kell juttatnia Ellie-t, egy kislányt, az államok másik felébe (hogy miért, az legyen meglepetés). Ömlengésnek tűnik, de a The last of us a valaha elkészült legjobb játék. Ilyen szívszorító drámát még nem láthattunk efféle produktumban, és az is biztos, hogy audiovizualitásban is mérföldkőként kell említeni a játékvilágban. Egészen elképesztően gyönyörű, a hangok (különösen a szinkron hangok) pedig annyira el lettek találva, hogy ismét nem lehet belekötni. Van a sztori mellett többjátékos mód is, ami nem a darálásról, inkább a taktikus túlélésről szól, érdemes tenni vele egy kört, mert haverokkal nagyon szórakoztató.

A The last of us tehát KÖTELEZŐ MINDENKINEK, annak is, aki amúgy nem kedveli a stílust, mert ezt kedvelni fogod. Elérhető PS3 és PS4 platformokon, utóbbin még szebb grafikával, és minden extra tartalommal.