Uncharted 4 A Thiefs End PS4 playstation-4
Ár: 6 990 Ft,-

Kérdésed van a termékkel kapcsolatban, add meg neved, telefonszámod és mi felhívunk!

Elérhető használtan is

Ár: 4 490 Ft,-

Uncharted 4 A Thiefs End (PS4)

Raktáron

Platform:
PlayStation 4
Korhatár:
16 év felett
Műfaj:
Akció
Megjelenés:
2016-05-10
Kiadó:
Sony
Platform:
Sony PlayStation
Kiadás éve:
2016
Játékeszköz kompatibilitás:
PlayStation 4
Játékosok száma:
Több

Uncharted 4 A Thiefs End (PS4) ismertető

A Naughty Dog neve már oly sok éve egyet jelent a minőséggel. A srácok olyan klasszikusokat alkottak, mint a valaha elkészült talán legjobb játék, a Last of Us, vagy kedvenc kalandorunk, Nathan Drake történetét, az Uncharted sorozatot. És most végre itt van a 2016-os év legjobbja, az Uncharted 4.

Nathan és Elena visszavonultan élnek, nem keresnek már kincseket, és nem mentik meg a világot már néhány éve. Ekkor azonban felbukkan Sam, Nathan rég eltűnt és halottnak hitt testvére, és segítséget kér öccsétől, meg kell találniuk a hírhedt kalózkapitány, Avery kincsét. A sztori alatt a lehető legváltozatosabb helyszínekre jutunk majd el: Madagaszkár, Olaszország, Skócia, stb. A történet izgalmas és fordulatos, telis tele drámával. Technikai oldalról megközelítve is hibátlan a játék. Az bátran kijelenthető hogy az Uncharted 4 a valaha elkészült legszebb játék. A hangok, és legfőképp a szinkronhangok is remekül sikerültek. Visszatér természetesen az online multiplayer is, sok újdonsággal, és pörgős csatákkal.

Akinek van Playstation 4-e otthon és még nincs meg neki, az sürgősen pótolja. Akinek pedig nincs Ps-e, az erősen gondolkozzon el a beszerzésén, mert az Uncharted 4-et mindenkinek látnia kell.