Playstation Wireless Stereo Headset 2.0 Rose Gold Edition playstation-4
Besorolás alatt

Kérdésed van a termékkel kapcsolatban, add meg neved, telefonszámod és mi felhívunk!

Playstation Wireless Stereo Headset 2.0 Rose Gold Edition

Nincs raktáron

Platform:
PlayStation 4
Korhatár:
3 év felett
Műfaj:
Kiadó:
Sony
Megjelenés:
2019-10-15
Követelemény:
Multiplayer:

Playstation Wireless Stereo Headset 2.0 Rose Gold Edition ismertető

Igazán jó hangzásra vágysz játék miközben a PS4-eden vagy a PS3-adon játszol? Esetleg magaddal vinnéd miközben a PS Vita-zol? Vagy használnád esetleg a mobiladdal zenehallgatásra, vagy otthon filmnézésre? Akkor ne is keresgélj tovább, hiszen a Playstation Wireless Headset 2.0 az, amit te keresel!

A Playstation Wireless Headset 2.0 letisztult, elegáns designnal rendelkezik, nem úgy, mint sok másik gaming headset, amelyeket nem feltétlenül akar az ember kivinni a szobából. A hangzásért 7.1 Virtual Sound Surround technológia felel, amely játékközben valami elképesztő térhangzást nyújt, így nem lesz probléma kihallani merről jönnek ellenfeleid, vagy esetleg elveszni egy gyönyörű hangzású játék részleteiben, a szél fújásától, a víz csobogásáig. A headset beépített mikrofonnal rendelkezik, amely kristály tiszta hangzást nyújt majd, és nemmellesleg kizár minden háttérzajt, így játék közben barátaid csak a te hangodat hallják majd.

A headset rugalmas, és összecsukható így nagyon egyszerű magunkkal vinni, és tárolni. A Playstation Wireless Headset 2.0 minden téren megállja a helyét, és aki szereti a minőségi hangzást, és a letisztult designt, az ne is keressen tovább!