PlayStation 4 Slim 1TB + Far Cry 5 Bundle playstation-4
Ár: 99 990 Ft,-

Kérdésed van a termékkel kapcsolatban, add meg neved, telefonszámod és mi felhívunk!

Ingyenes
házhozszállítás

PlayStation 4 Slim 1TB + Far Cry 5 Bundle

Elfogyott

Platform:
PlayStation 4
Szín:
Fekete
Platform:
PlayStation 4
Konzol típusa:
Hardver
Tárolókapacitás:
1 TB
Optikai meghajtó:
Blu-Ray
Jótállás:
1 év gyártói

PlayStation 4 Slim 1TB + Far Cry 5 Bundle ismertető

A Far Cry sorozat mindig arról volt híres, hogy minden résszel képes valami teljesen újat mutatni, új környezetbe elvinni a játékosokat, és a bevált funkciók mellett, újakat bevezetni. Nem várhatunk kevesebbet a Far Cry 5-től is, amely ezúttal egy nagyon egyedi és megosztó témával állt elő.

A Far Cry 5 ezúttal a Montana állambeli fiktív Hope County környékére visz el minket, ahol egy fanatista prédikátor, Joseph Seed, átvette az irányítást a környék felett. Seed úgy gondolja, hogy ő lett megbízva azzal az isteni feladattal, hogy megvédje Hope County-t az elkerülhetetlen pusztulástól, ezért testvérei, és a fanatista gyülekezetével, erőszakkal és megfélemlítéssel tartják fent a rendet, ha kell ártatlan emberi áldozatok árán.

Ilyen körülmények között a játékosra hárul a feladat, hogy felszabadítsa Hope County-t Joseph Seed, és az ő fanatista gyülekezetének elnyomása alól. A Far Cry 5, mint az előző játékok a sorozatban, egy nyitott világú belső nézetes FPS lesz, de ezúttal sokkal nagyobb hangsúlyt kap a közelharc is.

A Far Cry 5 játékmenetében sokkal többet ígér, mint amit a sorozat elődjei, de ugyan úgy egy végtelenül izgalmas történetre számíthatunk, magával ragadó karakterekkel.