Assassin's Creed Origins - Xbox One xbox-one
Ár: 11 990 Ft,-

Kérdésed van a termékkel kapcsolatban, add meg neved, telefonszámod és mi felhívunk!

Assassin's Creed Origins - Xbox One

Raktáron

Platform:
Xbox One
Korhatár:
18 év felett
Műfaj:
Kaland
Kiadó:
Ubisoft
Megjelenés:
2017-10-27

Assassin's Creed Origins - Xbox One ismertető

Két évnyi hiátus után, visszatér az Assassin’s Creed sorozat az Assassin’s Creed Origins-el, amely ezúttal az ókori Egyiptomba visz el minket, és megismerhetjük az Asszasszinok eredetét.

A játék Kleopátra felemelkedése és uralkodása alatt fog játszani, mi Bayek bőrébe bújva járhatjuk majd be, Egyiptom hatalmas világát. Bayek az úgynevezett Medjay-ek utolsó képviselője, akik valamiféle katonai rendfenntartó szervezet voltak.

Az Assassin’s Creed Origins játékmenetének alapjaiban nem változott, de sok szempontból teljesen megújult. Egy teljesen új harcmodorral kell szembe néznünk, mivel az ellenfelek mesterséges intelligenciáját teljesen újra alkották a készítők, így sokkal könyörtelenebb harcokban kell majd részt vennünk, mint a sorozatban bármikor. A sorozatból megismert eagle vision-t is teljesen újra gondolták, ezúttal ténylegesen egy sas segítségével deríthetjük majd fel környezetünket.

Az Assassin’s Creed Origins hihetetlen sok újítást ígér, és egy eddig még nem látott környezetbe varázsol el minket. Egy biztos: a hosszabb fejlesztési idő miatt, biztosan egy sokkal kiforrottabb és teljesebb játékot kapunk majd.