Battlefield V - Xbox One xbox-one
Ár: 15 990 Ft,-

Kérdésed van a termékkel kapcsolatban, add meg neved, telefonszámod és mi felhívunk!

Battlefield V - Xbox One

Elfogyott

Platform:
Xbox One
Korhatár:
18 év felett
Műfaj:
FPS
Kiadó:
Electronic Arts (EA)
Megjelenés:
2018-10-19
Követelmény:
Xbox live gold
Multiplayer:
Online multiplayer

Battlefield V - Xbox One ismertető

Az első világháború után a második világháborúba kalauzol el minket az új Battlefield epizód, amely ezúttal az V alcímet kapta. A háború eddig nem látott helyszíneire kalauzol el minket a játék, így a szokásos harcterek (Normandia, Brüsszel) mellett ellátogathatunk például Norvégiába. Visszatér a War Stories játékmód, így újra több fronton vívhatjuk a háborút egész Európában, és ezúttal a Combined Arms játékmódban random generált küldetéseket kell teljesítenünk, akár négyen együtt, de jelen helyzetben minden a kooperatív játékmódra van kihegyezve.

Itt kerül előtérbe a lopakodás, de minél merészebbek vagyunk, annál jobban jutalmaz a játék. Emellett kapunk egy Grand Operations névre keresztelt játékmódot is, ahol négy körös harcot kell folytatnunk, limitált erőforrásokkal, lényegében ez a Battlefield Battle Royale módja. A Multiplayer nem esett át hatalmas változtatásokon, szimplán ami jó volt, azt hagyták, ami pedig nem, azt kivették, vagy átdolgozták, így bekerültek a testreszabási funkciók.

Mindent testreszabhatunk, legyen szó akár karakterünk külsejéről, fegyvereinkről, vagy járműveunkről, mindent az utolsó részletig olyanná alakítunk, ahogy nekünk tetszik. Minden karakterünk folyamatosan fejlődik, és egy idő után különböző alkasztokba tudunk specifikálódni, és a megszerzett képességek minden játékmódba használhatóak. És egy újabb örömhír, a játékhoz nem lesznek fizetős extra tartalmak, minden kiegészítőt ingyen fogunk megkapni.