DiRT Rally (Xbox One) xbox-one
Ár: 9 990 Ft,-

Kérdésed van a termékkel kapcsolatban, add meg neved, telefonszámod és mi felhívunk!

DiRT Rally (Xbox One)

Raktáron

Platform:
Xbox One
Megjelenés:
2017-03-14
Platform:
Microsoft Xbox
Kiadás éve:
2017
Játékeszköz kompatibilitás:
Xbox One
Műfaj:
Racing
Játékosok száma:
Több

DiRT Rally (Xbox One) ismertető

A Dirt Rally a jelen konzolgeneráció egyik legkiemelkedőbb versenyjátéka. Páratlanul részletes és tartalmas, és olyan valósághű vezetési élményt kínál, melyre eddig nem volt példa. A Playstation 4 tulajok pedig már VR-ban is élvezhetik a kihívást (VR szemüveg és a Dirt Rally VR Edition játék szükséges hozzá).

Az autós játékok Dark Souls-aként is emlegetik a Dirt Rallyt, mert a fizikai és vezetéstechnikai modellezéséből fakadóan próbára teszi a rátermett pilótákat is. Ám ez ne szegje senki kedvét, hiszen ha kihívásokkal teli is a vezetés, roppant szórakoztató. 40 féle autó vár minket a játékban, osztályokra lebontva. A klasszikus Ford Escorttól kezdve, egészen a legújabb verdákig minden kedvünkre valót megtalálunk. Mivel a Codemasters birtokolja a Rallycross jogait, hivatalos versenyeken, és trükkös pályákon versenghetünk a gép ellen, vagy akár online.

A Dirt Rally igazi közönség kedvenc, és a karosszék pilótáknak több mint ajánlott a vásárlás. A játék elérhető Ps 4-en, Xbox One-on, és PC-n.