Falllout4 xbox-one
Ár: 6 990 Ft,-

Kérdésed van a termékkel kapcsolatban, add meg neved, telefonszámod és mi felhívunk!

Fallout 4 - Xbox One

Elfogyott

Platform:
Xbox One
Korhatár:
18 év felett
Műfaj:
Lövöldözős
Megjelenés:
2015-11-10
Kiadó:
Bethesda Softworks

Fallout 4 - Xbox One ismertető

2287-et írunk, 10 évvel a Fallout 3 eseményei után, és 210 évvel az után a nukleáris háború után, amely az egész világot egy nagy pusztasággal tette egyenlővé. A Fallout 4 egy nyílt világú poszt-apokaliptikus valóságba vezet el minket ahol karakterünk arra ébred a hibernációból 210 évvel később, hogy feleségét meggyilkolták, fiát pedig elrabolták onnan. Így indulunk neki a nagy nukleáris pusztaságnak fiunk után kutatva, felfedezve ezt a háború által tönkretett, mutánsok és fosztogatók által uralt világot.

A Fallout 4 egy nyílt világú akció RPG, amely egy hatalmas világot tár elénk benne több mint 100 órányi teendővel. A Fallout 4 elődjéhez képest nagyon sokat fejlődött. A játékba beletettek egy bázisépítő rendszert ahol felépíthetjük saját városunkat a túlélők számára, tartalmaz egy dinamikus párbeszéd rendszert, amely 111,000 sornyi párbeszédet tartalmaz, továbbá egy részletes crafting rendszert, ahol kalandozásaink során szinte minden tárgyat, amit találunk felhasználhatunk és építhetünk belőle valami újat.

A Fallout 4 hű elődjeihez, de mégis mindent sokkal nagyobban és jobban csinál. A Bethasda mint anno a Fallout 3-nál, a Fallout 4-el is egy teljesen új szintre emelte a sorozatot. Egy poszt-apokaliptikus nukleáris pusztaság sem volt még megtöltve ennyi teendővel, fegyverekkel, érdekes és szerethető, vagy éppen utálható karakterekkel, mutánsokkal és rejtélyekkel egy világban, ami csak arra vár, hogy minden egyes centijét felfedezzük.